Freestyle. Video's - 17 maart 2020   11:52 Mark McMorris neemt je mee langs z’n avontuur bij Burton US Open 2020

Door:

De wedstrijd uit Vail werd vanwege alle andere wedstrijden al een beetje naar de achtergrond gedrukt, maar Mark McMorris zorgt ervoor dat Burton US Open 2020 weer helemaal in de picture staat. Want meekijken met McMorris als hij in Vail is? Yes please!

Met een wedstrijd waar we drie atleten uit de BeNeLux aan de start zagen staan konden we ons al op gaan maken voor een interessante wedstrijd. Niek van der Velden, Sebbe de Buck en Evy Poppe stonden namelijk op de startlijst, maar ook de rest van de internationale top was aanwezig.

Zo ook dus Mark McMorris en ondertussen weet je waarschijnlijk wel dat het ‘m niet helemaal verging zoals hij had gehoopt. Of zoals iedereen had gehoopt, maar dat maakt eigenlijk deze aflevering van z’n rauwe behind the scenes beelden nog interessanter dan dat ze al waren.

En dan te bedenken dat er uiteraard nog genoeg te beleven viel buiten de wedstrijden om! Mark McMorris is namelijk ook nog tegen Terje Haakonsen wezen snowskaten en dat had een knallend einde, maar ook de gesprekken met Stale Sandbech zijn leuk om eens mee te maken. Je hoort namelijk beide heren nooit praten over iemands run en de resultaten daarvan. Toch?

Inderdaad en daarom moet je deze behind the scenes gewoon even bekijken. Naast Mark McMorris, Stale Sandbech en Terje Haakonsen ga je ook nog Darcy Sharpe, Mikey Ciccarelli, Danny Davis, Brock Crouch, CGK, Jake Canter, Yuki Kadono en nog veel meer leute tegenkomen. Dus als alle tekst van hierboven je nog niet hebben overgehaald dan is dit wellicht hetgeen wat je wél over de streep doet trekken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle