Freestyle. Video's - 22 juni 2020   16:28 Markus Eder pakt groots uit met Super Spring Sessions in Klausberg

Door:

Markus Eder heeft weer eens wat uit de hoge hoed weten te toveren en z’n thuisresort Klausberg mocht er van meegenieten. En uiteindelijk iedereen, want Super Spring Sessions 2020 was leip en nu willen wij ook!

Dat wilden we trouwens al, maar na Super Spring Sessions al helemaal.

De vorige keer stak Markus Eder ook al z’n gezicht om de figuurlijke hoek van het internet en dat was toen hij voor het eerst weer naar buiten mocht. Dat was blijkbaar een dermate fijne ervaring dat Super Spring Sessions ook meteen maar opgestart werd.

“It’s just awesome. These jumps looks like nothing, but we can do everything. And I love it!” Aldus Markus Eder over de sessie en we geven ‘m geen ongelijk. Het weer zit mee, het zelfgemaakte park lag er grandioos bij en als je dan ook nog eens water in de buurt hebt waar je volle bak in kan crashen overheen kan skiën?

Dat zijn wel heerlijke ingrediënten voor een fijne sessie en dit alles dus in het resort waar het voor Markus Eder allemaal begon. Bewapend met meerdere drone piloten werd alles aangeslingerd en het resultaat mag er zeker zijn.

Wat betreft de animo was er voor Markus Eder overigens geen reden tot klagen. Maar goed, het ‘bij elkaar fixen van een crew’ leek ons in deze tijden ook niet de meest lastige opdracht van het hele project. Iedereen zat namelijk al thuis sinds maart en daarmee was eigenlijk elke atleet wel te porren voor Super Spring Sessions!

Hoe vet we overigens Super Spring Sessions in Klausberg ook vinden, we kunnen het ons niet voorstellen dat dit het persoonlijke project is waar hij in een eerder interview over sprak. Dat speelt namelijk al jaren in Markus Eder z’n hoofd, dus hopelijk komt er snel meer actie!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle