Freestyle. Video's - 15 maart 2020   16:11 Meegluren met Marcus Kleveland tijdens X Games Norway 2020

Door:

Even alles meekrijgen van Marcus Kleveland in Noorwegen? Van de eerste keer dat Marcus Kleveland aankomt in Hafjell voor X Games Norway 2020 tot de de prijsuitreiking, alles komt voorbij in z’n nieuwe video!

En daarmee dus genoeg reden om het even te bekijken. Want niet alleen z’n acties bij X Games komen voorbij, ook de loze momenten en dergelijke zullen aan je getoond worden. Zo zie je wat beelden van ‘The Switch 2.0‘ en uiteraard is het de knuckle huck waar menig persoon naar uitkijkt.

Want, tja. De knuckle huck. Uiteraard ook de knuckle huck! Dat is toch wel een beetje Marcus Kleveland z’n ding. Of zoals Jack Mitrani mooi wist te zeggen: Kleveland heeft het eigenlijk gewoon uitgevonden.

Daarover later meer, want eerst moeten de trainingen nog goed doorstaan worden, moet z’n knie het houden, ga je dus ‘The Switch 2.0‘ zien en pas daarna is het tijd om de wedstrijd te aanschouwen.

Gelukkig hadden we van te voren al een beetje kunnen zien wat Marcus Kleveland allemaal aan het doen was in Hafjell, ook al zouden dat niet beelden zijn die de wereld gaan veranderen. Sure, z’n tricks zijn echt badass om te zien, maar we doelen nu even op het feit dat er qua X Games Norway nog niets uitkwam.

Aan beelden dus geen gebrek en de hele video van hieronder wordt ook beëindigd door het hele corona virus. Sad, maar wel hoe de gang van zaken is. We stoppen nu ook maar gewoon met typen, dan kan jij gewoon kijken:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle