Freestyle. Nieuws - 8 juni 2020   16:03 Naar wat voor muziek luistert Red Gerard tijdens de wedstrijden?

Door:

Het antwoord zal je gaan verbazen, maar sowieso is de keuze van Red Gerard rondom muziek er wel eentje waar we van opkeken!

Want als we jou laten raden waar de Olympische Slopestyle gouden medaille winnaar van 2018 genaamd Red Gerard naar luistert, wat zou je dan mee komen? Waarschijnlijk niet de genres die we nu hieronder voor je hebben uitgeschreven, ook al was de ‘rap’ optie er eentje waarvan je eigenlijk gewoon honderd procent zeker wist dat je ‘m goed zou hebben. Want eh… Welke atleet luistert er niet naar rap?

Hiphop zou waarschijnlijk op nummer twee komen, maar hier moeten we je even stoppen. Want eh…

…Red Gerard luistert helemaal niet naar muziek als hij deelneemt aan World Cup wedstrijden.

En wanneer hij wel muziek luistert, dan sowieso niet door AirPods. Want, en nu quoten we Red Gerard even tegen Dew Tour: “I think AirPods are whack. Really, really whack.” Zo, duidelijke taal van de Amerikaan, maar waar luistert hij dan wel naar als er muziek opstaat? “Ik ben een beetje all round”, aldus Gerard. “I’ll listen to whatever”.

Juist. Veel wijzer werden we er niet van, maar gelukkig wist Dew Tour toch te achterhalen wat er geregeld uit z’n speakers komt. Z’n broer is namelijk wel helemaal fan van muziek en daar luistert Red nog wel eens mee mee. Dat varieert van snowboardmuziek (hadden we nooit verwacht, ahum) en rock tot bijvoorbeeld John Lennon. En dat laatste hadden we écht niet verwacht, maar wait… There’s more!

Tussen de favorieten van Red Gerard staat namelijk ook Amanaz. En Amanaz is een Zamrock band uit Zambia, die dateert uit begin 1970. Ja, dat is toch wel een nieuws, want voer het maar eens in op Spotify. Wat betreft karaoke blijft ook dat een beetje onder het stof liggen, ook al is Red Gerard wel een keer losgegaan met Brock Crouch. In een Japanse karaokebar hebben ze Bohemian Rhapsody volle bak meegeblehrt. “Yeah, we nailed that one, actually. That one ended it, it was a mic- dropper”, bevestigt Red Gerard. Check de complete playlist hieronder!

Waar Red Gerard dus de voorkeur geeft aan Bohemian Rhapsody, was het Stale Sandbech die qua karaoke juist liever voor Celine Dion kiest. Zo, weet je dat ook weer. Meer over Stale Sandbech z’n muzieksmaak? Klik dan hierrrr.

Foto: U.S. Ski & Snowboard

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle