Freestyle. Video's - 7 augustus 2020   10:16 Ook Mark McMorris meldt zich met zomerse edit uit Mt. Hood

Door:

Wait, was Mark McMorris ook op zomerkamp in Mt. Hood?! De beelden liegen er in ieder geval niet om en ook hier schijnt heerlijk de zon!

Het meewerken van de zon zorgt toch altijd wel voor een fijne swung aan de edit. Maar goed, als we eerlijk zijn is hetgeen wat Mark McMorris uit de kast weet te trekken ook méér dan prima te begluren wanneer de zon er niet al te erg opstaat.

Of er gewoon überhaupt niet is en de sneeuw met bakken uit de hemel komt.

Zo. Nu we het daar over hebben, want dáár hebben we zin in zeg! Potverdomme. Dat je ergens strepen aan het trekken bent in de ongerepte sneeuw en dat als je boven bent alles weer halfvol gesneeuwd is vanwege de enorme vlokken die naar beneden komen.

Oeh… Okay, nee. Nu moeten we niet af gaan dwalen naar het freeriden, want Mark McMorris heeft een park edit uit Mt. Hood online gezet en daar gaat de aandacht nu naar uit. En die aandacht verdient het trouwens ook hoor!

Samen met Luke Winkelmann, Judd Hankes, Jake Canter, Brock Crouch, Maria Thomsen en Alex Caccamo gaat hij je de komende 252 seconden een hoop lekkere beelden en tricks voorschotelen. De Monster Energy crew (met daarin Sage Kotsenburg, Zak Hale, Dusty Henricksen) startte de boel in Mt. Hood en als we het zo aanvoelen zal Mark McMorris niet de laatste zijn die er content vandaan stuurt.

En daar zijn we helemaal content mee!

Tijd om de boel aan te slingeren dus, wie zien we een indoor edit opsturen naar info@snowchamps.nl?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle