Freestyle. Video's - 16 september 2020   19:14 Real Skifi werkt samen met tractormerk Valtra aan unieke edit

Door:

Als er zelfs tractors aan te pas komen die én rijden én fungeren als schans… Dan weet je dat ze extra creatief zijn geworden bij Real Skifi en dan heb je het einde van de promo nog niet gezien!

Want normaliter zijn ze al erg creatief, maar dit is nog wel weer even een schepje er bovenop. Maar goed, wat wil je dan als Valtra je belt met de vraag of je met ze samen wil werken?

Wie zou er dan niet overstag gaan?

En om even alles duidelijk te hebben: Valtra is dus een merk dat tractors maakt en zij hebben de crew van Real Skifi de vraag voorgelegd om samen te werken. “Last winter the folks at Valtra asked us to join them in celebrating the launch of their new G series tractors. They were curious if we could do some tricks with, over and off the tractors. They pretty much said we could do whatever we want,” luidt de verklaring en die laatste zin is best wel lekker om te horen!

Dat betekent dus dat alles uitgeprobeerd kan worden en dat betekende dus ook dat er weer leipe content op ons beeldscherm terecht zou gaan komen.

Maar echt, Real Skifi heeft goed nagedacht over hoe ze samen met de tractors iets moois konden gaan maken en de Valtra G Series komt er mooi in naar voren. Wat dat betreft wel een bijzondere manier van marketing vanuit Valtra, maar goed… Geen haan die je hoort kraaien als het een geslaagde edit is, right?

Dat dachten wij ook, dus slinger ‘m snel aan, want we zeggen het nog één keer: dat einde is echt… Oehlala.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle