Freestyle. Video's - 20 maart 2020   13:07 Real Skifi wordt meer dan creatief op een afgelegen landgoed in Finland

Door:

Jezelf afzonderen op een landgoed in Finland en daar weggaan met een te leipe video die overloopt van creatieve momenten. Real Skifi heeft het gedaan en de edit is echt een must om te bekijken!

In de beschrijving staat namelijk “Me ollaan innoissamme ja ylpeitä siitä, että ollaan Valio Akatemia® ohjelman kummeja nyt jo kolmatta vuotta! Me saadaan pitää luovan liikunnan lippua korkealla ja olla mukana inspiroimassa erityisesti lapsia ja nuoria liikkumaan omalla tavallaan. Helmikuussa olimme unelmiemme huvilalla Havumäki Ranchillä viettämässä viikonloppua. Ranchin uniikit puitteet on kuin tehty meille!” en we weten niet hoe goed je Fins is, maar in dat geval kunnen we je melden dat Real Skifi alweer voor het derde jaar op rij iedereen probeert te enthousiasmeren om actief te blijven. Of te gaan worden.

Dit doen ze door zelf inspirerende videos te posten, waar deze edit van hieronder het brute resultaat van is. De crew is namelijk voor de maand februari in een villa gezet op Havumäki Ranch en daar werden ze meer dan creatief.

En als je je nou afvraagt “dude, hoe kan jij opeens zo goed Fins?!” dan eh…

…Heb je nog nooit google translate gebruikt. Want we spreken echt geen woord buiten de deur. Of naja, als die deur richting Scandinavië gericht staat dan he.

Maar we dwalen af, want we waren net onderweg om je bij deze te gaan vertellen hoe creatief de crew is geweest. Want op ski’s op een skateboard een rail uitrijden?! We wisten niet dat het kon, maar zo zijn er wel meerdere momenten van Real Skifi waar onze mond van open viel.

En we kunnen je melden dat dat een troep gaf. Want de afgelopen dagen zijn we alleen maar aan het vreten. Maar goed, het was het waard aangezien Real Skifi echt leipe momenten heeft en die moet je ook gewoon even bekijken. Net zoals dat moment dat ze gewoon gaan skiën op plekken waar bar, maar dan ook echt bar weinig sneeuw ligt!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle