Freestyle. Video's - 30 maart 2021   7:26 Sage Kotsenburg wint X Games Real Snow 2021, Stale Sandbech pakt Fan Favorite Award

Door:

We have a winner! Sage Kotsenburg heeft de titanenstrijd voor X Games Real Snow 2021 gewonnen en dat deed hij met een banger van een edit!

Eerst alle inzendingen voor X Games Real Snow 2021 bekijken voordat je hieronder naar de podiumplekken gaat gluren? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken. 

Sage had het overigens niet makkelijk hoor, integendeel. Dusty Henricksen en Kevin Backstrom hadden namelijk ook gruwelijk hun best gedaan en dat was te zien, maar ook Stale Sandbech stond op de deelnamelijst voor het jaarlijkse snowboardfeest genaamd X Games Real Snow. Laatstgenoemde sleept natuurlijk met Gimbal God een enorm grote jongen het strijdtoneel op en te bedenken dat hij ook nog eens op iedereen z’n netvlies gebrand staat vanwege alles wat Stale en Spenny samen maken.

Dat maakte het dus wel wat lastiger voor bijvoorbeeld een Kevin Backstrom om tegenop te boksen, ook al was het zeker geen gestreden strijd. Uiteindelijk won Stale Sandbech de Fan Favorite Award met 28.41% ten opzichte van 25.06% van Kevin Backstrom, dus je kunt je wel voorstellen hoe lekker die van Kevin Backstrom moet zijn geweest. Niets ten nadele van Stale overigens, laat dat voorop staan.

Hoe dan ook, Sage Kostenburg had dus de stemmen van de jury gekregen en je kunt hieronder gezellig bekijken of je vindt dat de X Games Real Snow jury het bij het rechte eind heeft. Kevin Backstrom pakte de zilveren medaille, Stale Sandbech ging er met de derde plaats vandoor.

X Games Real Snow 2021 Bronze & Fan Favorite – Stale Sandbech:

X Games Real Snow 2021 Zilver – Kevin Backstrom:

X Games Real Snow 2021 Goud – Sage Kotsenburg:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle