Freestyle. Video's - 11 november 2020   20:09 Seb Toots deelt eerste beelden van nieuwe film ‘Short Notice’

Door:

En als we de beelden van Seb Toots z’n ‘Short Notice’ mogen geloven wordt hij weer lekker urban!

Inclusief de momenten dat er stukken vel van het lichaam weer aan elkaar vastgenaaid moeten worden. Blijkbaar ging het op die momenten even wat minder goed met Seb Toots, wellicht een beetje zoals z’n crash edit die hij een tijd geleden online had gezet?

We gaan het zien op de 24e van deze maand want dan komt hij op Red Bull TV om te bekijken en dat is goed nieuws. Het is dus geen Salute van Henrik Harlaut waar we twee jaar op moeten wachten. Nope. Gewoon binnen een paar weken lekker met de complete bunch aan footage het internet opstormen en dan door iedereen z’n strot douwen. Zo doet Seb Toots het met Short Notice!

En dat vinden we helemaal prima. Ook al gaat Salute ook wel een leipe worden hoor, reken daar maar op. Maar goed, dat is skiën, nu gaan we snowboarden en wel lekker vaak op plekken waar Seb Toots en z’n vrienden creatief moesten worden. Dat zijn altijd de mooiste, net zoals de zelf gebouwde schansen die een landing hebben waar het net wel net niet gaat. Met de nadruk op net niet, en dan toch proberen. Kudo’s voor dat soort momenten.

Short Notice wordt er dan ook eentje om lekker van te genieten op Red Bull TV, dus zorg dat je de 24e ergens in de avond niets te doen hebt. Of in ieder geval een uurtje vrij nemen. Dan kan je ‘m meteen even aanslingeren! Bekijk hieronder de eerste shots en als je dat hebt gedaan kan je hierrrr de keet van Seb Toots kopen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle