Freestyle - 25 november 2022   14:33 Seb Toots doet 22 obstakels in 1 take tijdens “Intense Snowboard Trickshot Run”

Door:

Creativiteit genoeg bij de Canadese Seb Toots en dat blijkt nog maar eens. Maar liefst 22 obstakels neemt hij succesvol achter elkaar en dat terwijl er niet geknipt wordt in de edit!

Ja, ga er maar aan staan inderdaad. Want je kunt bij nummer 15 in de fout gaan en dan mag je weer gezellig opnieuw beginnen. En nu zal dat de eerste vijf keer leuk zijn, maar daarna wordt het gewoon ronduit irritant en vraagt het een instelling van de snowboarder waar je u tegen zegt.

U…

U…

Anyway, gelukkig heet die snowboarder Seb Toots en is het dus niet zomaar even iemand die dit ging proberen. Nu we dit zeggen kunnen we ook eigenlijk niemand verzinnen die amateur is én die een skigebied zo gek krijgt om dit voor ‘m te bouwen, maar goed. Dat laten we maar even links liggen.

We gaan door met Seb Toots en z’n “Intense Snowboard Trickshot Run” die ook daadwerkelijk Intense te noemen is. Want het zijn natuurlijk niet de minste obstakels waar de Canadees iets mee moet doen. Iemand namelijk al eens een trampoline gebruikt in combinatie met een snowboard? Of… Nouja, je snapt ons punt wel, toch?

Het is een beetje in lijn met wat een Andri Ragettli heeft gedaan in de gym en ook daarvoor kunnen we alleen maar heel veel respect hebben. Want we zouden alles afscheuren voordat we überhaupt halverwege de course waren. Maakt verder ook niet uit, Seb Toots heeft zich voor ons in het zweet gewerkt dus hatsiekadee kijken die handel!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle