Freestyle. Video's - 25 maart 2020   10:30 Seb Toots wordt uitgedaagd voor CrashChallenge op Instagram, maakt crashedit

Door:

Seb Toots laat zich nog maar eens van de goede kant zien, want in plaats van enkel een crash op z’n Instagram story te posten voor CrashChallenge drukt hij er gewoon een complete crash edit uit!

Dit zijn van die dingen waar je extra kudo’s mee verdient en Seb Toots is ondertussen aardig op weg om alle kudo’s op z’n naam te schrijven. Eerst deed hij al indoor parkour, waar hij begon met golfen en eindigde met basketbal-achtige acties, nu is het dus de CrashChallenge waar hij gehoor aan geeft.

En of het er hard aan toe gaat bij Seb Toots terwijl hij op een snowboard staat is na deze edit geen vraag meer. Dat is eigenlijk nooit een vraag bij de Canadese snowboarder, gezien zijn medailles die al ergens bij ‘m in huis zullen hangen, maar deze edit laat dat nog maar eens fijn zien. Op sommige momenten hangt hij echt al gewoon in de lucht te wachten terwijl hij dan al moet weten dat het fout gaat.

Dat was trouwens bij die indoor parkour actie ook het geval hoor. Toen duurde het ook dertig keer voordat er eindelijk iets op internet gezet kon worden. Het laat nog maar eens zien wat er allemaal aan vooraf gaat voordat er iets geland wordt en Seb Toots plakt er nog even wat moois achteraan. Want na al die momenten dat het fout ging, daar zijn natuurlijk ook de keren dat het wél goed afliep! Die worden door Seb Toots op het einde nog even erbij gevoegd waardoor je de beelden sowieso even moet aanklikken.

Wederom nieuwe note: we hebben vanwege de Instagram link geen normale foto van Seb Toots, dus je ziet hierboven een random actieshot van ‘m.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle