Freestyle. Video's - 15 mei 2020   12:56 Skitalent Henry Sildaru achtervolgt legende Candide Thovex door La Clusaz

Door:

Wat gebeurt er als twee generaties uit het skiën elkaar tegenkomen in La Clusaz? Juistum, dan vliegt de vlam in de pan!

De legende van Faction die achtervolgt wordt door een toptalent van Faction, waarna ze samen op pad gaan. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar Candide Thovex en Henry Sildaru hebben het gerealiseerd in de film van Faction genaamd ‘This Is Home‘. 

En eerlijk is eerlijk; Henry Sildaru leert het ook wel van de beste he. 

Z’n zus is al tijden op elk podium terug te vinden wanneer we het over freestyle hebben en wanneer je dus qua ‘banjeren door het resort’ met de man op pad gaat die het praktisch heeft uitgevonden…

Overigens willen we bij deze ook even de credit geven aan de persoon die er met de camera achteraan is gegaan, want de t*ring zeg… Sommige momenten zit er al links en rechts een rotsenpartij, maar hij moet er ook nog eens voor zorgen dat Henry en Candide er gewoon fris en fruitig opstaan. 

Ga er maar aanstaan, zullen we maar zeggen. 

Ook al zal de naam wel een “aaaah, hij! Ja dan snap ik het wel!” oproepen. Want als we zeggen dat Aziz Benkrich zich heeft ontfermd over de follow cams, dan zeg jij… 

“Aaaah, hij! Ja dan snap ik het wel!”

Ja he? Inderdaad! Het is die kerel met wie Candide Thovex ‘One Of Those Days’ en ‘Random Shots’ heeft geschoten! 

En een aantal andere, meer dan leipe, video’s in de sneeuw. Maar goed, dat zijn beelden voor later, nu zijn het Henry Sildaru en Candide Thovex die zich samen ontfermen over de de sneeuw in La Clusaz. De complete film ‘This Is Home’ is overigens al uit, dus voor meer actie klik je even hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle