Freestyle. Video's - 5 maart 2022   12:38 Snowboardcrosser Pierre Vaultier laat Red Bull unieke pump track bouwen in Serre Chevalier

Door:

He did it again! De snowboardcrosser Pierre Vaultier heeft Red Bull wederom een unieke pump track in Serre Chevalier laten bouwen en daarmee is het dus de tweede baan die zo voor de Fransman in elkaar gefietst is! Benieuwd naar de track en de bewegende beelden?

Natuurlijk ben je dat, dus goed dat je door hebt geklikt. Wij hebben ‘m namelijk in volle glorie voor je klaar staan en hij valt zeker niet tegen! Of nouja, dat ligt uiteraard ook wel een beetje aan je verwachtingspatroon eh. Als je a la Audi Nines in je hoofd hebt dan moeten we je vertellen dat het…

…Helemaal goed gaat komen met de video! Maar dan wel als je die bizarre looping van Audi Nines thuislaat. Dat gaat er namelijk niet gebeuren, maar de pump track die Red Bull voor de Pierre Vaultier in elkaar heeft gedraaid is echt geniaal te noemen. Als je er naar kijkt dan gaan onze gedachtes meteen uit naar die ene keer dat eh… Ja natuurlijk Red Bull voor de Fransman ook een pump track had gebouwd in 2019, maar dat is niet waar we nu naartoe willen.

De skiërs zullen hier waarschijnlijk sneller op zijn gekomen aangezien je het in die hoek moet zoeken, want Red Bull heeft jaaaaaaren geleden ook al eens voor Simon Dumont een halfpipe gebouwd. Maar niet zomaar een halfpipe, want dat zou te standaard zijn. Right? Plus, kost veel sneeuw. Dus wat doe je dan? Dan haal je alle overbodige sneeuw weg uit de halfpipe!

Logischerwijs.

Ja dat was ook bijzonder om naar te kijken, klik daarvoor hierrrrr, net zoals de pump track van Pierre Vaultier die blijkbaar gesponsord wordt door Prada. Ofzo? We hebben geen idee hoe dat zit. Waarschijnlijk hadden Serre Chevalier en Red Bull geen zin om alles zelf te betalen. Boeit verder ook niet want alles is gefixt en alles is gefilmd waardoor we kunnen genieten. Kijk je mee? De meervoudig Olympisch goud winnaar gaat in ieder geval vol gas!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle