Freestyle. Video's - 26 april 2021   21:11 Snowboarder Marcus Kleveland kan beter skiën dan jij en dit is het bewijs

Door:

Het bewijs is nog maar eens geleverd: Marcus Kleveland is niet van deze wereld. Maar echt… We geloven onze ogen nog steeds niet, kijk mee na de klik!

Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar op dit moment zitten we echt met een stel grote ogen naar ons beeldscherm te kijken. Marcus Kleveland is namelijk op ski’s bezig geweest en dat is werkelijk waar echt gaaf om naar te kijken.

In de afgelopen jaren hebben we de Noorse snowboarder wel het een en ander zien doen. Onder andere een 95 cm lang Nitro snowboard, een matras en ski’s waren al op de gevoelige plaat vastgelegd, maar dit is toch wel weer even een extra stapje er bovenop hoor.

Kijk, dat hij beter is in snowboarden dan wie dan ook mag geen geheim meer zijn voor je. Sterker nog: als je daar nog twijfels bij hebt dan eeeh… Heb je óf écht enorme narcistische trekjes, of je bent gewoon zo erg van de radar aan het snowboarden dat we even moeten praten. Maar dat Marcus Kleveland ook nog eens op niveau kan skiën?!

En met ‘op niveau skiën’ bedoelen we écht op niveau skiën he. Niet laf bochtjes draaien. Daar wilden we nog wel even beelden van zien. Maar deze jongen kan gewoon alles. Gelukkig laat Marcus Kleveland al gauw zien dat ook hij gewoon pijn kan hebben, want je hoort her en der wel wat ‘aaaawhhh, im dying!’ voorbij komen. En ja, dat ging over de skischoenen. Waar anders over?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle