Freestyle. Video's - 16 april 2020   10:21 Stale Sandbech blikt nog eenmaal terug op z’n wedstrijden van afgelopen seizoen

Door:

En een beetje wat daar omheen zit natuurlijk he, want ook dat hoort bij de wedstrijden waar Stale Sandbech langs is geweest. 

Ook voor Stale Sandbech en Gimbal God zit er niets anders op dan de tijd rustig uitzitten. Waar Stale zich blijkbaar vooral focust op het bouwen van tuinmeubilair, gaat Gimbal God juist wel goed op… Ja, waar gaat Gimbal God eigenlijk wel goed op?

Geen flauw idee man, maakt verder ook niet uit, want er is nu dus meer dan genoeg tijd om dit soort edits in elkaar te draaien. En uiteraard gaat het bij de ene wedstrijd wat beter dan bij de andere. “I have 2 disciplines left in X Games. Powder runs tomorrow morning and then the afterparty”, aldus Stale Sandbech over z’n X Games Aspen avontuur.

Daar ging het dus niet zoals het hoorde, maar bij Dew Tour mocht hij dan toch op het podium klimmen. Wel achter Brock Crouch en Red Gerard, dat dan weer wel. En bij de Team Challenge fietste hij met z’n crew naar de gouden medaille trouwens!

Ups en downs heeft dit seizoen dus zeker gehad voor Stale Sandbech en dat zorgt er weer voor dat de video voorbij is voordat je het weet. Oh, we wilden zeggen dat je even tot het einde moet kijken, Ook al is dat een beetje overbodig als we een StaleLIFE aanprijzen hè. Maar! Wat we wilden zeggen is dat je ‘m dus af moet kijken, want daar komt Gimbal God tijdens het filmen even een andere filmer tegen. Die ‘m ook graag op de gevoelige plaat wilde hebben. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar hij hield er geen rekening mee dat er ook mensen zoals Gimbal God zijn.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle