Freestyle. Video's - 28 december 2020   17:35 Stale Sandbech & Gimbal God gaan behind the scenes tijdens X Games Real Snow 2021

Door:

Tot op heden waren het vooral de gelikte versies van X Games Real Snow die je op je beeldscherm kreeg te zien, maar nadat Stale Sandbech z’n deelname bekend had gemaakt ging het wat anders verlopen. Check hier de behind the scenes én de pro tips van Gimbal God!

Want je dacht toch niet dat Stale Sandbech met een andere filmer op pad ging voor X Games Real Snow 2021 he? Het is (nu we het zo bedenken) al wel even bekend dat de Noorse snowboarder z’n deelname wereldkundig heeft gemaakt, maar voor het geval dat je het nog niet wist is dus hier de bevestiging.

De eerste keer dat we er van hoorde was in de nieuwe afleveringen van StaleLIFE, maar die zijn nog niet zo heel lang onderweg. Dus we vergeven het je als je het nog niet wist. Waar we trouwens nog meer over na zaten te denken is het volgende. Want eeh.. Gezien alles wat Stale en Spencer in de afgelopen jaren allemaal al samen hebben gefilmd én de reputatie die ze hebben opgebouwd kan het nog wel eens een kluif gaan worden. Om iets positiefs uit X Games Real Snow te halen dan he. Want ook al is de urban setting voor het duo niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn… Een leipe edit in elkaar knutselen binnen geringe tijd wordt bijna wel op dagelijkse basis gedaan. En ze zullen geen genoegen nemen met een bronze medaille.

Hoe dan ook kunnen de beide heren nu in ieder geval laten zien dat ze echt op alle fronten oppermachtig zijn én dat dit duo dus ook écht niet te evenaren is. Het maakt X Games Real Snow 2021 alleen nog maar interessanter om naar te kijken. We kunnen trouwens met geen mogelijkheid te weten komen wie er naast Stale Sandbech en filmer Gimbal God aan X Games Real Snow 2021 gaan meedoen, dus als iemand meer informatie heeft dan weet diegene ons wel te vinden. Toch? TOCH? HELP ONS!

Ps. Gimbal God heeft door de minuten heen nog verschillende pro tips voor je, dus extra reden om ‘m helemaal te bekijken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle