Freestyle. Nieuws - 14 oktober 2019   14:59 Stubai stelt opening Stubai Zoo voorlopig uit

Door:

Eigenlijk zou aankomend werken de Stubai Premiere plaats vinden met heel veel dikke parties en contests, maar die gaat niet meer door. Stubai heeft de opening moeten verzetten! 

Hoewel het skigebied van Stubai eerder open is gegaan dan verwacht, kunnen ze de verwachtingen rondom Stubai Zoo toch niet waar maken. Er was goede hoop dat ze op de 18e konden beginnen in Stubai Zoo, maar door deze datum is een dikke streep getrokken.

“Helaas moeten de park opening, Stubai Premiere No. 11, inclusief de Brandsaloon en Sideevents, annuleren”, aldus een officieel statement van het gebied. “Hoewel we het skiseizoen eerder konden starten dan gepland met geweldige condities, is de sneeuwsituatie op de Gaiskarferner niet voldoende om het snowpark Stubai Zoo op te bouwen zoals normaal.”

Wanneer Stubai Zoo wel zijn opening gaat uitvoeren is nog niet bekend. Stubai blijft de situatie monitoren en zodra er voldoende sneeuw is zal er keihard gewerkt worden om het park op te bouwen. Zodra het zo ver is zal het ook door Stubai zelf gecommuniceerd gaan worden, maar dat kan dus nog wel even wachten zijn. Er is in ieder geval een flinke hoeveelheid sneeuw nodig om het allemaal voor elkaar te krijgen.

Setup

De geplande setup voor Stubai Zoo zal niet veranderen, maar het kan heel goed voorkomen dat ze niet alle features op tijd kunnen bouwen voor de volgende opening. Stubai wil in ieder geval ‘een park van niveau’ neer kunnen zetteen en dat kan nu simpelweg nog niet.

Zie hieronder de setup zoals deze nu gepland is:

Stubai Zoo

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle