Freestyle. Video's - 10 augustus 2020   12:32 TeamNL volgt Niek van der Velden hoe hij de zomer doorkomt

Door:

Met deze warme dagen van tegenwoordig is TeamNL eens wezen peilen hoe het met Niek van der Velden gaat. Hier kwam een mooie vlog uitrollen aangezien Niek je namelijk meeneemt in al z’n zomerse avonturen waar ook snowboarden onder valt!

Jaaa, op deze vlog gaan we goed hoor! Het is altijd fijn om jongens als Niek weer een update te zien geven over wat ze allemaal aan het doen zijn, maar al helemaal als je ook Casper Wolf verschillende keren voorbij ziet komen. En tja, als dan Niek dan ook nog eens met z’n Belgische collega Ilias van Hoof op snowboardtrip gaat…

…Dan is het feest voor ons helemaal compleet.

Want in de winterdagen staat Niek van der Velden aan de start van grote wedstrijden en daarmee is het wat makkelijker te volgen waar het snowboardtalent een beetje uithangt. Maar wat als het snikheet is en die wedstrijden er niet meer zijn, wat doet Niek van der Velden dan? Heeft hij bijzondere hobby’s waar we niets vanaf weten, is hij misschien de nieuwe Freek Vonk? En wat mist Niek van der Velden het meest?

Het antwoord op die laatste vraag zal je hart doen smelten, maar dat is niet het enige waardoor je twintig minuten naar deze video gaat zitten kijken. Niek vlogt gewoon lekker casual en dat is precies wat je zou willen zien. Dat, in combinatie met snowboarden natuurlijk.

De trip van Ilias en Niek ging naar de Mölltaler Gletscher waar er blijkbaar bar weinig mensen waren. Dat was fijn voor beide heren aangezien ze zo lekker meters konden maken. Het zou overigens niet enkel en alleen fijne momenten zijn, aangezien moeder natuur ook even moest laten weten dat ze er nog was. En dat kan nog wel eens tegenvallen als je aan het kamperen bent.

Anyway, tijd voor beelden! Als je trouwens de hele dag thuis duimen zit te draaien en je eigenlijk van je reet af wil komen dan hebben we de oplossing. Niek van der Velden is namelijk in samenwerking met Red Bull aan de slag gegaan, maar ook met TeamNL heeft hij zich in het zweet gewerkt.

En beide uitdagingen staan natuurlijk uitgeschreven (hier en hier) zodat jij er ook wat aan hebt.

Okay. Poging twee dat je naar de beelden moet kijken, maar we waarschuwen je wel even. Want serieus, wat is dat met al die reclames in de video? We hebben toch zeker 6 keer naar reclameblokken zitten kijken en het is @)%$*#@ irritant te noemen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle