Freestyle. Video's - 10 april 2021   16:27 ‘The first big train’ van Audi Nines is in Crans Montana gearriveerd en hij is massive

Door:

Het was te verwachten dat er vanwege Audi Nines gruwelijke content uit Crans Montana voorbij zou gaan komen, maar een trein zoals deze is toch wel weer extra mooi om naar te kijken!

De vorige keer namen Halldor, Jesper en Nico je mee langs alle mogelijkheden die de course van Audi Nines allemaal te bieden heeft en nu gaat alles gezellig een stapje verder. Ze zijn namelijk gestart met meters maken en nu is er de trein die op de gevoelige plaat is vastgelegd.

“To get the hype going, here’s the first big Train we launched at the Audi Nines Presented by Falken in Crans Montana!” aldus Audi Nines. Nou we kunnen je zeggen: die hype is meer dan aanwezig hier en dus mag er van ons meer en meer geshared worden. En dat komt weer goed uit want Audi Nines had ook nog eens te melden: “In the upcoming weeks you’ll be bombed with all the carnage that’s going down, STAY TUNED!”

Dat zit allemaal wel snor dus, maar kijk vooral eerst even deze trein die ze in elkaar hebben geflanst. Werkelijk alles wordt gereden op hetzelfde moment en uiteraard is alles met de drone vastgelegd. Maarre… Even tussen jou en mij: als ze het hier hebben over de ‘fist big train’ en daarmee suggereren dat er nog meer in het vat zit? Poeh, laat maar komen!

Dat zal waarschijnlijk nog een dag of wat duren, dus nu mogen we nog even gezellig ongeduldig gaan zitten wachten.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle