Freestyle. Video's - 20 april 2022   11:47 Unieke en bizarre ‘Unrailistic setup’ van Jesper Tjäder nu GRATISCH te proberen

Door:

Toen we alle beelden van Unrailistic zagen leek het allemaal een ver van onze bed show, maar nu is er een kans om erachter te komen dat eh… Unrailistic ook daadwerkelijk een ver van je bed show is.

En daardoor ook blijft waarschijnlijk. Of je moet de komende jaren hard gaan trainen, niet geblesseerd raken, gefocust blijven en eerlijk is eerlijk: dan is het nog maar op je blote knieën bidden dat Jesper Tjäder weer een Unrailistic variant uit de grond weet te stampen. Én je dus de hele setup daarna gratis en voor niets aan de tand mag voelen.

Het lijkt ons wel echt geniaal om eens zo’n setup van dichtbij te bekijken en ook al is er soms iets veranderd (de looping kan je bijvoorbeeld niet nemen, bummer…) denk je eens in wat voor content je zou kunnen schieten als er zo’n enorme hoeveelheid aan mogelijkheden op je ligt te wachten. Dat is toch te geniaal voor woorden? Jesper Tjäder heeft het al een keer of wat voorgedaan hoe hij de setup in Åre voor zich zag, nu is het aan jou om dit te evenaren.

En het liefste dan ook nog even een tandje erbij te doen he, want als je er dan uiteindelijk bent moet je wel even je A-game laten zien. En met ‘uiteindelijk’ bedoelen we die fikse rit naar Zweden waar het park op je ligt te wachten. Hieronder staat het park van Jesper Tjäder nog even in de schijnwerpers, maar de echte video waar je inspiratie uit kan opdoen is natuurlijk DEZE. Kijken dus, wie gaat er heen? Je hebt nog tot het einde van het seizoen en dat is eh… Best wel vlot al.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle