Freestyle. Video's - 15 maart 2020   8:01 X Games dropt leipe trailer en introduceert de X Games Real Ski 2020 atleten

Door:

It’s time. Morgen komen alle video’s van X Games Real Ski online en als de trailer ook maar een beetje op het niveau zit van die edits… Dan gaan we een mooie periode tegemoet.

Maar echt, dan gaan we écht een mooie periode tegemoet. En met morgen bedoelen we natuurlijk dat het al heel gauw feest is. Is dat even iets nice wat we écht nodig hebben in deze periode van sluitingen en einde van seizoenen? Of is dat even iets nice wat we écht nodig hebben in deze periode van sluitingen en einde van seizoenen?

Juist. Dat is even iets nice wat we echt nodig hebben in deze periode van sluitingen en einde van seizoenen.

Want als er alleen al een blik geworpen wordt naar de atletenlijst dan weet je al wel een beetje hoe laat het is. Jake Mageau, Alex Hackel, Emile Bergeron, Jesper Tjäder, Noah Albaladejo en Sam Zahner zijn namelijk druk bezig geweest om een leiper dan leipe edit te maken voor X Games Real Ski en met een paar nachten slapen gaan we hun creaties dan eindelijk zien!

Maar ff he. Check ff die atleten.

Damn son!

Okay terug naar het verhaal, want 3 maanden lang de tijd hebben om vrij te zijn in je doen en laten wat je leuk vindt en dit alles naderhand in een video van 90 seconden proppen? Ga er maar aan staan. Qua filmen, maar ook wat betreft het skiën. Daarnaast is er één probleem: je concurrentie doet ook precies wat ze leuk vinden. En juist daarom zijn ze zo goed. Al met al zorgt X Games Real Ski elk jaar wel voor een spektakel, de vraag is alleen hoe groot dat spektakel gaat worden. Blijf dus in de buurt en check morgen even op Snowchamps, want kans zit er dik in dat je dan alle videos kan bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle