Freestyle. Video's - 27 maart 2020   15:46 X Games Real Ski 2020: De uitslag

Door:

Hij is eindelijk hier! Yup, de uitslag van X Games Real Ski 2020 was een fraaie en met deze zes atleten had de jury er meteen ook een aardige klus aan overgehouden!

Eerst de complete hoeveelheid X Games Real Ski 2020 inzendingen bekijken voordat je je richting de uitslag waant? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt in één artikel alles bekijken!

Jake Mageau, Alex Hackel, Emile Bergeron, Jesper Tjäder, Noah Albaladejo en Sam Zahner op je beeldscherm, het is de afgelopen periode aan de orde van de dag geweest. Stuk voor stuk hebben de heren iets weten af te leveren waar mee gewerkt kan worden als jury, maar uiteindelijk kon er toch maar eentje de winnaar zijn.

En nu doen we er alles aan om die laatste zin niet als Henny Huisman uit te spreken.

Hoe dan ook, als we kijken naar de atleten dan is het niet gek dat je op de tafel staat van enthousiasme, maar ook de jury maakt dat X Games Real Ski een serieuze ‘upgrade’ heeft gehad. We zeggen het even tussen haakjes, want wat betreft kwaliteit was het al zeker niet slecht. Tom Wallisch, LJ Strenio, Mike Hornbeck, JF Houle en Khai Krepela, allemaal zijn ze deelnemer geweest in de Real Ski wedstrijd, waardoor ze zeker wel weten waar ze over praten en wat belangrijk is.

X Games Real Ski winnaars

Dan, het moment waar iedereen op heeft gewacht, want een X Games Real Ski 2020 medaille in ontvangst nemen? Dat is wel echt een natte droom hoor en we zullen meteen maar even met namen gaan strooien:

1. Jake Mageau
2. Emile Bergeron
3. Alex Hackel

Yup. Zo is het.

Jake Mageau is de man van de X Games Real Ski 2020 editie en Alex Hackel heeft naast de derde plek ook nog eens de Fan Favorite Award in z’n handen gedrukt gekregen. Beide heren gaan we dus volgend jaar terug zien in X Games Real Ski 2021! Goed, genoeg gekletst, tijd voor de top drie:

Goud – Jake Mageau:

Zilver – Emile Bergeron:

Bronze – Alex Hackel:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle