Freestyle. Video's - 10 februari 2020   18:44 Zappsport bezoekt Melissa Peperkamp bij de Jeugd Olympische Spelen in Lausanne

Door:

Voorafgaand aan de slopestyle wedstrijd van de Jeugd Olympische Spelen in Lausanne ging Zappsport langs bij Melissa Peperkamp, waar een mooie aflevering uit is komen rollen!

En dat komt natuurlijk omdat Melissa Peperkamp een enorme hoeveelheid positiviteit met zich meebrengt waar je zelf ook enkel vrolijk van gaat worden. Zappsport heeft er dan ook zeker goed aan gedaan om haar even te volgen en zo zijn de beelden ook meteen erg leuk geworden.

Het duurt alleen wel even voordat we een blik kunnen opvangen van Melissa Peperkamp, maar je merkt vanzelf wanneer dat wel het geval is. Als je geen zin hebt om te wachten dan melden we bij deze maar even dat de actie start vanaf 6 minuten. Daarvoor wordt er ingezoomd op de shorttracker Jenning de Boo. Jenning is net zoals Melissa in het Olympische dorp en ook hij krijgt de intro die hij verdient.

Daarna loopt de aflevering van Zappsport een beetje door elkaar heen, waardoor je ‘m gewoon af kunt kijken. Uiteraard komt er het een en ander voorbij over de feelings die zo’n wedstrijd met zich meebrengt, want kunnen ze met de spanning omgaan? Weten ze een medaille te winnen?

Dat zijn vragen die de revue zullen gaan passeren, net zoals de dilemma’s die aan de beide sporters worden voorgelegd. Oh, en Zappsport heeft ook nog een verrassing voor Melissa Peperkamp in petto, die uiteraard het een en ander oproept. Zoals gezegd werd er ingezoomd op de slopestyle dag van de Jeugd Olympische Spelen en we weten natuurlijk allemaal hoe dat af is gelopen. Check dus snel de beelden, voor een interview met Melissa Peperkamp over haar zilveren medaille kan je hierrrr terecht.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle