Freestyle. Video's - 26 mei 2021   11:44 Zo kwam de course van Audi Nines 2021 in Crans Montana tot stand

Door:

Er is veel content naar buiten gekomen vanuit Crans Montana, maar met deze nieuwe beelden over de course heeft Audi Nines zich weer mooi weten te onderscheiden. Wist je namelijk dat het allemaal geïnspireerd is door de Audi e-tron?

Bij Audi Nines heb je meestal het idee dat je alles al wel gezien hebt en toch krijgen ze het voor elkaar om je te blijven verrassen.

Ergens ook niet zo heel vreemd, dat ze je blijven verrassen, want er komt veel, maar dan ook echt veel content naar buiten bij Audi Nines. Eerst waren het Halldor Helgason, Jesper Tjäder en Nico Porteous die je meenamen langs de course, daarna kwam de massive trein, kwam er nog een behind the scenes, een highlights edit en toen dat alles voorbij was gekomen, was er óók nog eens GoPro die ook nog wel genoeg beelden over had om er een mooie edit van te maken.

Poah. Ja dat is nogal wat. Maar goed, het hele event is in het leven geroepen vanuit de tijden dat het nog Nine Knights en Nine Queens heette en daar stond progressie en plezier beleven hoog in het vaandel en vandaag de dag zijn ze daar nog steeds erg druk mee bezig.

Je zal ons er niet over horen en jij, die doorgeklikt hebt, heeft er waarschijnlijk ook allerminst problemen mee. Dat is mooi, want in dat geval kunnen we gezellig door met deze leipe beelden die Audi Nines nu heeft klaargezet. Ga er dus maar eens goed voor zitten want meerdere atleten, staff en designers komen aan het woord!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle