Freestyle. Video's - 2 juni 2020   11:59 Zo maak je een leipe urban edit zonder een cameraman

Door:

Het klinkt alsof we iets te lang in de zon hebben gezeten, maar niets is minder waar. Na de klik krijg je echt te zien hoe je een urban edit in elkaar kan draaien zonder ook maar één iemand erbij te hebben!

Dat laatste is voor meerdere redenen handig. Want denk je eens in: Het werkt namelijk niet alleen in je voordeel als je geen geld hebt om iemand in te huren, of gewoon niemand kent die het je gunt, maar ook vanwege het coronavirus kan het nog wel eens handig gaan zijn om naar dit soort opties te kijken.

Want tja, even een epische crew bij elkaar laten komen en naderhand elkaar in de armen vliegen omdat er een trick gelukt is? Forget it. Dat is er nou eenmaal even niet bij.

Dat zijn dus drie redenen waarom je dit eigenlijk eens een keer zou moeten proberen en we kunnen er met nog wel een paar komen als je dat zou willen, maar we zeggen er meteen bij dat het ook wel aardig wat van je creativiteit vraagt. Dat laat onderstaande edit ook wel zien. Hierin kom je te weten hoe vet het resultaat kan zijn en tegelijkertijd hoe veel werk erin gaat zitten. 

Want, spoileralert, het is ook meteen een behind the scenes!

Of naja, soort van. 

We hebben in ieder geval met verbazing én enthousiasme naar de edit zitten kijken, want allemachtig wat is dit gaaf zeg. Wie doet het ‘m na? Wij in ieder geval niet. En dat komt echt niet omdat we gewoon onze nek zouden breken. Naja, wie houden we ook voor de gek, dat komt écht wel omdat we anders onze nek zouden breken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle