Nieuws - 16 februari 2019   17:33 10 tips voor als jij thuis blijft en je vrienden op wintersport zijn

Door:

Want zeg nou zelf, had je ze niet gewoon de pest #*$#(@) t*ring willen laten krijgen?

Ja? Mooi, want op het moment van schrijven is ondergetekende ook op zo’n tour. Serieus, het lijkt wel alsof ze opeens de complete wereld van gratis ski trips voorzien, terwijl ze een specifiek persoon hebben overslagen. En laat dat nou net de persoon zijn waar het hele leven om draait!

Over wie we het hebben? Over jou natuurlijk! En omdat we met je mee willen denken hebben we wat tips voor je klaar gezet. Overigens hoef je ze niet allemaal tegelijk te doen of in deze volgorde, maar mag het natuurlijk wel. Want tja, wie is hier nou de baas van je humeur. Jij of je vrienden?

Tip #1: Kijk niet meer op social media

Het wordt een taaie, maar dit helpt je in ieder geval de eerste klappen te ontwijken. Via deze weg zie je trouwens ook niet meer de saaie deelacties van je overijverige oma of die links ‘iemand deed de deur open en wat hij toen zag zal je verbazen!’ terwijl je weet dat er geen ster staat te gebeuren. WIN WIN dus!

Tip #2: Ontvriend je vrienden

Wanneer je wel op social media wil blijven, maar geen zelfmoordneigingen meer wil hebben omdat je ze telkens ziet inchecken bij de Bobos in St. Anton am Arlberg omdat het daar bijna elke dag ‘Tequila Friday’ is. En je weet dat Bobos een geniale plek is om de avond naar een hoger niveau te tillen.

Tip #3: Sluit het hele internet af

Tip #4: Vertel je vrienden dat je ze niet meer wil spreken totdat ze in Nederland zijn

Een goeie om mee binnen te komen is bijvoorbeeld “Look, its not me. It’s you.” of de “Ik moet nu echt even aan mezelf denken” want laten we wel wezen: dat doen zij ook. De m*therf*ckers.

Tip #5: Blokkeer het nummer van je vrienden

Werkt tip #4 niet? Dan is het tijd voor grotere stappen. Dan dus maar even geen gehoor als ze in welke noodtoestand dan ook zijn en jou bellen terwijl ze nog maar 1% batterij hebben. Dit hebben ze over zichzelf afgeroepen.

Tip #6: Zet je telefoon uit

Tip #7: Zorg ervoor dat je je vrienden toch zeker een maand na de vakantie ook niet spreekt of ziet

De kans is namelijk groot dat ‘die oh zo leipe wintersportvakantie waar je echt bij had moeten zijn’ het enige is waar ze het met je over willen hebben. En dat wil jij dan natuurlijk op jouw beurt weer niet.

Tip #8: Vertel je vrienden in een heel serieus gesprek dat ze je enorm veel pijn hebben gedaan

Gewoon, zodat zij zich k*t voelen dat ze je achter hebben gelaten. Lijden zullen ze.

Tip #9: Laat zien dat je prima zonder ze hebt kunnen leven

Als je als winnaar uit de bus wil komen is het belangrijk om te laten zien dat wat je vrienden hebben gedaan minder interessant is dan waar jij je tijd aan hebt besteed. Zijn ze met 100 km/h van de piste afgekomen? Jij bent 60 km ver wezen hardlopen. Waren ze wezen apres skiën en heeft iedereen geregeld? Jij hebt iedere dag een ander geregeld. Heeft er iemand een fles Jägermeister succesvol achterover weten te gieten? Jij hebt…

Gadverdamme. Alleen het idee al om een fles Jägermeister naar binnen te werken doet ons alweer huilen van verdriet omdat we moesten denken aan die ene keer. Anyway, je snapt waar we naartoe willen met Tip #9, right?

Tip #10: Maak nieuwe vrienden in de tijd dat zij weg zijn

Want ook jouw leven gaat gewoon door. En jou leven telt net zo erg. Oh, nee, wait… Hij is belangrijker!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws