Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

George Jedenoff
100-jarige skiër George Jedenoff is een inspiratie voor ons allen

Gepost op

Honderd jaar en alsnog gewoon als een baas naar beneden komen, ja die George Jedenoff is een grote speler en Ski Utah zocht ‘m op!

Wanneer je Snowchamps al wat langer volgt dan heb je al eens kennis met ‘m gemaakt. We kwamen ‘m voor het eerst tegen toen hij bijna 96 jaar oud was en vanaf dat moment hebben we ‘m nooit meer uit het oog verloren. Waarom zouden we ook, George Jedenoff is gewoon een held en daarmee ook meteen een inspiratie voor ons allen!

Want ook al klinkt het een beetje cliché, maar wanneer een 100-jarige skier praat, dan luister je gewoon naar wat hij of zij te melden heeft. Zo ook bij onze grote vriend George Jedenoff die vandaag de dag nog lekker aan het rondcruisen is door het resort van Ski Utah terwijl hij z’n old school skipak pulled.

Ja, en dat als een baas en dus ook allemaal op zo’n leeftijd! Wanneer we nu even naar onszelf kijken dan kunnen we zelfs al klagen dat alles pijn doet voordat we überhaupt nog moeten starten met skiën, maar dat alles is niet aan George besteed. Daarom is het ook zo’n held, George Jedenoff gaat gewoon en laat zich nergens door tegenhouden!

Mooi ook om te zien dat Ski Utah George Jedenoff nog maar eens opgezocht hebben en ‘m wat langer te filmen dan een minuut of anderhalf. Dik vijf minuten kan je hieronder gaan besteden aan de honderd jarige skiër en dit alles met tekst en uitleg van de man die op z’n 100e verjaardag lekker ging skiën in plaats van awkward gesprekken te voeren met mensen die je hebt uitgenodigd omdat het ‘hoort’. George, je hebt helemaal gelijk kerel, lekker genieten!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer