Nieuws - 14 augustus 2016   11:19 14 redenen waarom wij de winter missen

Door:

Man man man, komt er nog een einde aan wat we hier in Nederland zomer noemen? Wij zitten al volle bak te wachten op de winter en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dit zijn de 14 redenen waarom wij de winter missen! Welke zijn voor jou het meest herkenbaar?

1. Niks doen en toch zweten

Op een warme dag doe je eigenlijk geen reet, behalve een beetje op de bank hangen, en toch krijg je het dan alsnog voor elkaar om je je compleet de ziekte te zweten met alle stank en vlekken als gevolg. Wie zit daar in vredesnaam op te wachten? Inderdaad. Niemand.

2. Te enthousiaste mensen in zwemkleding

We snappen dat jij je sexy voelt in je piepkleine bikini of speedo, maar de rest van de wereld zit écht niet op zo’n trauma te wachten. In de winter loopt iedereen tenminste met een dikke skibroek aan zodat je er tenminste niets van hoeft te zien!

3. Muggen die je lek prikken

Zomer

Iedere nacht op jacht gaan met een vliegenmepper, denken dat je ze allemaal hebt en als je dan wilt gaan slapen hoor je wéér dat gezoem. Serieus muggen, STERF!

4. Je kan je brakke hoofd bijna niet verbergen

Zomer

Een lekker avondje doorzakken en de volgende dag loop je weer rond met piepkleine oogjes. Tja, daar gaat alleen een zonnebril niet zo veel aan veranderen! In de winter kan je tenminste een unit van een goggle, een skimasker én een muts voor opzetten zonder dat iemand raar staat te kijken. En dan heb je ook nog eens die verrekte zon… Ik? Brak? Neeeee!

5. Een muts dragen vanwege een bad hair day

Zomer

In de winter ben je helemaal de shit met je muts, in de zomer ben je een massive douchebag. En dat alleen maar omdat je haar niet wilde zitten ‘s ochtends!

6. Je gear staat zielig te wezen in een hoekje

Als je ski’s of snowboard kon huilen dan zouden ze dagelijks staan te janken in een hoekje met een heel zielig muziekje terwijl ze je hopeloos aankijken waarom je ze dit aandoet.

7. Het weerbericht geeft geen sneeuw aan

Noord Korea

“Half zonnig met een beetje regen en een temperatuur van 20 graden.” Bedankt, daar heeft tenminste niemand wat aan. WIJ WILLEN SNEEUW!

8. Het zomerweer is nooit goed

Zomer

Als het regent dan zit iedereen te klagen wat voor een ontiegelijke rukzomer we hebben in Nederland en zodra het wat warmer is zit iedereen weer te zaniken dat het zo heet is. Wat voor weer het ook is, het is sowieso nooit goed.

9. Je witte benen passen niet bij een korte broek

Zomer

Het is warm, je wordt door mensen die wél wat hebben met de zomer mee naar buiten gesleept en zodra je die ene korte broek aantrekt moet je eraan geloven. Helaas zorgen die witte benen van je ervoor dat iedereen verblind wordt!

10. Je kan je favoriete hoodie niet aan

Je weet wel, die ene trui die je tijdens de winter het liefste iedere dag aanhebt omdat het een soort warm dekentje is? Ja, heb je ‘m voor je? Nou probeer die maar eens aan te trekken in de zomer, binnen 5 minuten gooi je ‘m de hoek in! Geloof ons, die zomer wilt die prachtige relatie tussen jou en je hoodie uit elkaar drijven, maar geef niet toe! Blijf sterk!

11. “Ga je niet op vakantie?”

Nee. Ik ga geen weken met m’n reet liggen bakken als vis in blik op een strand waar ik niet eens m’n kont kan keren. Of in de rij moeten staan voor een f*cking ijsje. Ik wil m’n vakantiedagen opnemen tijdens de winter!

12. Een hele dag binnen zitten is raar

Zomer

“Maar het is zo’n prachtige dag, ga toch naar buiten!” NEE! Maak me maar wakker als er sneeuw is gevallen…

13. Er komen geen nieuwe winterse video’s meer

Surfen, wakeboarden, waterskiën en dergelijke is allemaal leuk, maar het blijft natuurlijk een beetje een slap aftreksel met het echte werk. Helaas moet je alleen nog even wachten op de nieuwe winterse video’s. Of wacht, wellicht is de trailertrein al op gang gekomen?

14. Een warme chocomel bestellen met een flinke neut is raar

Man, wat is er lekkerder dan na een lange dag een warme chocomel drinken met een flinke dot slagroom en natuurlijk een aardige slok drank erin. Perfect tijdens de wintermaanden, maar als je dat bestelt op het terras ergens midden in de stad draaien ineens alle ogen naar je toe met een blik van ‘WTF doe jij!’. Tja, doe dan maar weer zo’n fucking cola.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws