Nieuws - 26 februari 2020   17:08 15-jarige wintersporter valt bewusteloos uit skilift na crash

Door:

Een vreemd ongeval in het Oostenrijkse Ehrwald. Daar is een 15-jarige uit de skilift gevallen nadat hij zijn bewustzijn ineens verloor! 

Zo maar bewusteloos raken en uit een skilift vallen is al vreemd genoeg, maar daar doet deze 15-jarige jongen nog even een schepje bovenop. De jongen was eerder op de dag namelijk hard onderuit gegaan terwijl hij een jump probeerde te pakken in Ehrwald, maar kwam daarbij dus hard ten val. Niks aan de hand zou je zeggen, even afstoffen en gas erop! Toch?

Dat dacht de jongen zelf ook en hij ging dan ook gewoon door. Hij ging naar de stoeltjeslift toe en stapte in, maar halverwege de rit raakte hij ineens bewusteloos. Daardoor gleed hij onder de gesloten beugel door en viel hij in totaal zeven meter naar beneden uit de lift.

Reddingsdienst

De overige inzittenden hebben direct een melding gedaan bij het bergstation, die de reddingsdienst erbij hebben gehaald. Aangezien ze vermoeden dat het gaat om zware hoofdverwondingen, hebben ze direct de helikopter erbij gehaald en is hij getransporteerd naar het ziekenhuis van Garmisch.

In het ziekenhuis wordt hij nu geholpen aan zijn verwondingen en zal moeten blijken wat er precies aan de hand is. Vermoedelijk is hij tijdens het springen over een kicker hard met zijn hoofd tegen de grond geklapt, waardoor hij mogelijk een hersenschudding op liep. En ja, dan kan je zomaar ineens flauwvallen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws