Nieuws - 15 januari 2016   10:17 30 Foto’s én POV beelden van Max Verstappen in de sneeuw!

Door:

Een Formule-1 auto in de sneeuw mét sneeuwkettingen, de kans je dit ooit nog een keer gaat zien is heel erg klein. Red Bull heeft nog een lading foto’s online gezet en uiteraard willen we je die niet onthouden! 

De F1 demo vond gisteren plaats op de Hahnenkamm in Kitzbühel, waarbij Max Verstappen een F1 wagen van Red Bull Racing letterlijk over de piste heeft gestuurd. Deze stunt was ook voor Max Verstappen erg bijzonder te noemen! “Met een Formule 1-auto door de sneeuw rijden, was erg leuk!”, aldus Max tegenover Verstappen.nl. “Het was met min dertien graden wel koud vanmorgen. In mijn race-overall was dat fris. Het was glad en glibberen met de auto en er was niet veel ruimte bovenop die berg. Het leverde wel hele mooie beelden op!”

Makkelijk was deze demo overigens niet, omdat een F1 auto natuurlijk totaal niet gebouwd is om over de sneeuw te rijden. Bij het draaien van de donuts groef de auto zich zo’n beetje vast in de sneeuw maar dat mocht de pret niet drukken. De unieke beelden zijn in ieder geval epic! Check hieronder 30 awesome foto’s van Max Verstappen op de Hahnenkamm:

Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen Max Verstappen

POV beelden

Zoals beloofd in de titel heeft Red Bull ook nog wat POV beelden online gezet van dit sneeuwavontuur:

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws