Nieuws - 7 maart 2022   19:49 32-jarige Amerikaan zegt ‘alle skiliften’ in de VS gehad te hebben

Door:

Het is niet te valideren, maar het is wel een machtig mooie onderneming. Een 32-jarige Amerikaan zegt dat ‘ie alle actieve skiliften in de Verenigde Staten heeft gehad! 

Wanneer je nog een bucketlist dingetje zoekt, dan hebben we ‘m voor je gevonden hoor! Een Amerikaanse inwoner van Jackson Hole, het welbekende skigebied in Colorado, claimt namelijk der ‘ie letterlijk alle skigebieden van het hele land heeft gezien. En dat niet alleen, hij zegt dat ie letterlijk iedere skilift die nog draait minimaal één keer heeft gebruikt.

Voor degenen die benieuwd zijn hoe dat er dan uit ziet: het gaat om in totaal 2.381 skiliften verdeeld over in totaal ongeveer 480 skigebieden. Dat zijn er een hoop!

De 32-jarige Peter Landsman werkt normaal gesproken als liftbediende in Jackson Hole, maar z’n liefde voor skiliften gaat dus nog een stukje verder. Door onlangs een trip te doen naar Hickory in New York en daar een nieuwe sleeplift te gebruiken, zou hij ze letterlijk allemaal gehad hebben. Overigens beperkt hij zich niet tot de skigebieden in de Verenigde Staten, ook skiliften die gebruikt worden voor andere doeleinden dan het wintersporten in bijvoorbeeld de Virgin Islands heeft ‘ie gehad.

Het gros van z’n avonturen heeft hij vastgelegd voor z’n eigen blog, maar of de lijst ook écht compleet is, is moeilijk te valideren. Hoe dan ook, een flinke prestatie is het sowieso!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws