Nieuws - 28 maart 2023   10:51 360 Bar verlaat Dutchweek Festival, organiseert eigen feest genaamd ‘Closing Sessions’

Door:

360 Bar gaat tijdens Dutchweek in Val Thorens volledig op z’n eigen benen staan en wel door hun eigen event genaamd ‘Closing Sessions’ te organiseren! Daarmee komt er een einde aan de samenwerking met Dutchweek Festival, wat dat voor de festivalganger betekent lees je na de klik.

Zelfde week, zelfde plaats, ander feest. Na jaren onderdeel te zijn geweest van Dutchweek Festival gaat er voor de 360 Bar een nieuwe periode aanbreken. ‘Closing Sessions’ heet het nieuwe evenement van de 360 Bar en dit alles zal in samenwerking met SLAM! tot een succes worden gebracht.

Of in ieder geval, daar gaan we vanuit. 360 Bar heeft de afgelopen jaren namelijk nogal wat heerlijke tunes draaiende DJ’s op z’n terrein gehad en ook van SLAM! kunnen we met een gerust hart stellen dat ze weten hoe je een feestje moet bouwen.

Verder verandert er eigenlijk niet zo heel erg veel voor de festivalganger, want zoals gezegd gaat de 360 Bar niet opeens verhuizen naar een ander dorp. Daarnaast is ook de sluitingstijd hetzelfde gebleven én zal er nog altijd een testcentrum zijn waar de Dutchweek fans nieuwe gear kunnen gaan testen. Enige verandering is dus dat 360 Bar geen onderdeel meer is van Dutchweek Festival en dat je daardoor…

…Niet meer binnen komt als je enkel een Dutchweek Festival bandje hebt.

Tickets en Prijzen ‘Closing Sessions’

We kunnen het ons zeker voorstellen dat je niets wil missen van dit nieuwe evenement en dus hebben we meteen even de praktische zaken uitgezocht. Kosten voor een hele week ‘Closing Sessions’ bijwonen gaat je 70 euro kosten, exclusief 2.5 euro service fee. Daarvoor krijg je de hele week (van 29 april – 5 mei) toegang tot het festival terrein bij de 360 Bar. Kaarten zijn online te kopen!

Bevestigde DJ’s voor ‘Closing Sessions’

Voor de eerste editie van 360 Bar ‘Closing Sessions’, die ze samen met SLAM! organiseren, hebben ze een heerlijke lijst met DJ’s op weten te trommelen. Of ze ook daadwerkelijk gaan trommelen is nog even de vraag, maar plaatjes draaien gaan ze zeker. Namen als bijvoorbeeld Goldfish, Ferreck Dawn, Feest DJ Ruud, Funkerman, Kraantje Pappie en Lucas & Steve zullen aanwezig zijn, waar SLAM! met ‘Housuh in de Pauzuh’, die ze normaliter tussen 12 en 13 uur op de nationale radio door je speakers beuken, eveneens een flinke duit in het zakje doet. Verder gaan er waarschijnlijk nog meer DJ’s langskomen dus houd de Instagram pagina van de 360 Bar in de gaten!

360 Bar vibes op Spotify

Normaal gesproken is het nog even wachten totdat je met je dikke bek bij de 360 bar in het zonnetje kan genieten van de meest heerlijke deuntjes, maarrrrr dat wachten hoeft anno 2023 niet meer te gebeuren. Via onderstaande Spotify lijst kan je zelfs gewoon vanuit je luie stoel én terwijl het regent op play klikken. Alleen even je ogen dicht doen en je bent in Val Thorens. Hoe lekker is dat? Uiteraard even doorklikken naar Spotify zodat je alle muziek helemaal hoort.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws