Nieuws - 20 december 2021   19:11 52-jarige man slaat 14-jarige jongen in het ziekenhuis na ski-ongeluk met dochter

Door:

Wanneer het niet helemaal goed gaat op de piste, wat doe je dan? Ga je voor het uitpraten, gegevens uitwisselen en de autoriteiten erbij halen, of ga je voor de andere het ziekenhuis in meppen? Deze vent ging voor optie 2! 

In het Oostenrijkse Tannheimer Tal ging het gisteren mis, toen een 14-jarige jongen een ski-ongeluk veroorzaakte waar een 9-jarig meisje bij betrokken was. Iets voor drie uur ‘s middags ging het bij de afdaling van de Neunerköpfele mis, toen de 14-jarige jongen en het 9-jarige meisje tegen elkaar aan knalden op de piste. Het meisje liep daar verwondingen op, al is het niet duidelijk hoe zwaar die zijn.

De 52-jarige vader van het meisje zag het gebeuren, ging direct naar de jongen toe en ging blijkbaar helemaal door het lint. Hij heeft de jongen meerdere hele zware klappen gegeven, die zo zwaar waren dat de jongen naar het ziekenhuis moest. De jongen is tegelijk met het meisje naar het ziekenhuis in Reutte gebracht, terwijl de vader naar de politie moest.

Een strafeis is nog niet bekend gemaakt, maar de kans is vrij groot dat de Duitse vader aardig de sjaak is aangezien de Oostenrijkers meestal niet zo mild zijn in dergelijke gevallen. Beide slachtoffers maken het verder gelukkig goed!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws