Nieuws - 15 december 2018   20:49 686 verwelkomt Gigi Rüf met veel enthousiasme bij het team

Door:

En dus gaan we snowboarder Gigi Rüf voortaan in 686 voorbij zien komen waar hij door een aantal grote namen is verwelkomt!

Hiermee doet 686 toch wel goede zaken hoor. Want iemand binnen hengelen is één ding, maar dat hij dan ook nog eens luistert naar de naam Gigi Rüf? Eh… Nee, die vind je niet zo één, twee, drie. En, zoals net al gezegd, in het global 686 team, zoals ze genoemd worden, zit ook nog eens dikke namen en dus wordt het een leuk moment als dit hele team bij elkaar is. Bijvoorbeeld een Sammy Luebke loopt daar ook al even rond, maar skiërs zoals Parker White en Laurent De Martin houden zichzelf eveneens warm met de kleding van 686.

Luebke was dan ook erg enthousiast dat Rüf bij het team komt. “Gigi is een erg mooie aanvulling op het team,” vertelt Sammy Luebke. “Hij heeft een enorme, creatieve style en hij is altijd een van mijn favorieten geweest. Sterker nog, ik kijk bijna al meer dan de helft van m’n leven naar z’n video parts die telkens uitkomen. Hij is dan ook een echte legend!” en ook 686 Team Manager Patrick McCarthy was uiterst vrolijk met Gigi Rüf. “Hij heeft een unieke style en geschiedenis in het snowboarden. Gigi laat altijd z’n runs voor ‘m praten en hoe hij naar de bergen kijkt is gewoon uniek. Hij is een baas en ik kan m’n geluk niet op dat hij bij het team is gekomen.”

Na al die mooie woorden was het ook Gigi Rüf die zich nog even liet horen. “Ik heb 686 altijd al bewonderd dat ze iets maken wat de wereld anders maakt en ik voel me vereerd dat ik onderdeel ben geworden van het 686 team. Het voelt als een warm bad, echt een heerlijk welkom heb ik gekregen,” aldus Rüf en uiteraard hoort er bij deze gelegenheid een welkomstedit, bekijk die hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws