Nieuws - 27 november 2019   14:06 A.S. Vrijdag: Een ouderwetse freestyle avond bij MK Skiservice i.s.m. Salomon

Door:

Een ouderwets avondje freestyle skiën & snowboarden, een unieke setup, Salomon prijzen winnen door geniale winacties én films kijken van formaat? MK Skiservice regelt het als een baas en jij kan er aanstaande vrijdag bij zijn!

Zeg je diner met je schoonouders maar af en bel je vrienden op dat ze vrijdag uit de kroeg moeten blijven en met je mee moeten gaan naar MK Skiservice, want er gaat weer een mooie vrijdagavond aankomen die bomvol zit met wintersportactie.

MK Skiservice

We moesten in het begin even twee keer kijken, maar dit hierboven is dus precies waarom je er aanstaande vrijdag bij moet zijn. MK Skiservice & Salomon bieden je namelijk de mogelijkheid om deze setup aan te vallen met je ski’s of snowboard en degene die er het creatiefste mee omspringt wint prijzen!

Dit is namelijk pas één van de unieke acties waarom je naar Bilthoven moet afreizen en het wordt allemaal in het leven geroepen omdat Salomon viert dat ze 40 jaar bestaan. Is dat lekker of is dat lekker? Inderdaad en je kunt Salomon ski’s winnen via een quiz, je kunt skischoenen/snowboardschoenen winnen door mee te doen aan een wedstrijd skischoenen tillen en dit alles onder het genot van een hapje en…

…Er is dus een hoop actie in de MK Skiservice tent waar Salomon ook een vinger in de pap bij heeft. Want als er een bedrijf is die wintersport ademt, dan is het wel MK Skiservice. De specialist op het gebied van wintersport draait z’n hand niet om voor een vraag over het freeriden, freestylen of juist de algemene variant hierop en is dus sowieso de plek waar je even langs moet gaan. Al is het alleen maar om met de Sint-bernard hond King Sepp te knuffelen.

Anyway, we dwalen af, maar aankomende vrijdag 29 november is dus wel een moment om de wintersport weer eens van dichtbij te gaan proeven zonder dat je ervoor naar de bergen hoeft. En dit alles vanwege het jarig zijn van Salomon. Ben jij er bij of wil je meedoen met de rail battle? Zet je dan op aanwezig bij het Facebook event!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws