Nieuws - 28 februari 2018   20:15 Aanschouw: Onze moddervette documentaire over het NK LAAX 2017

Door:

Het heeft een hoop grijze haren en slapeloze nachten opgeleverd, maar achteraf gezien mag het resultaat er zeker zijn. Met trots presenteren we dan ook de documentaire die we in samenwerking met Made Media hebben gemaakt over het Nederlands Kampioenschap 2017 in LAAX!

Normaal gesproken zijn we er altijd zelf als de kippen bij wanneer er nieuws is, maar vandaag gaat het even wat anders. Nu mogen we namelijk zelf een keer met nieuws naar buiten komen, want we hebben een enorm vette documentaire voor je in de aanbieding waar je de complete week in LAAX nog eens extra goed op je netvlies zal krijgen. En voor het geval dat je het nog niet was opgevallen: we zijn er f*cking trots op.

Okay, de tekst ‘LAAX extra goed op je netvlies krijgen’ kan nogal vaag overkomen, maar we bedoelen hiermee dat, naast de wedstrijd recaps die je al hebt gezien, hieronder heel wat nieuwtjes op je te wachten staat met betrekking tot atleten als Babs Barnhoorn, Vincent Renooy, Mees van Lierop, Isabelle Hanssen en Sebastiaan Renooy!

Zij namen de tijd om ons te woord te staan waardoor we een hoop over ze te weten kwamen. Weet je namelijk wat het favoriete eten van Babs Barnhoorn is? Of hoe de ochtendroutine van Isabelle Hanssen eruit ziet op een wedstrijddag? Of naar wat voor muziek Mees van Lierop altijd luistert tijdens z’n runs? Of wie van de broers Renooy zichzelf het beste vindt op ski’s?

Niet? Dan moet je deze documentaire écht even zien, maar ook wanneer je 4 uit 4 haalt op de vragen ga je nog een hoop plezier beleven wanneer je hieronder op play klikt. Op de vraag hoe we op dit idee waren gekomen moesten we je eigenlijk het antwoord even schuldig blijven, maar uiteindelijk kwamen we erachter dat het tegenkomen van Made Media en Snowchamps tijdens de Dutch Cup wedstrijden zorgde voor een erg fijne samenwerking waar we tot op de dag van vandaag erg blij mee zijn.

Een paar brainstormsessies verder was namelijk ons kind genaamd ‘NK Snowboard & Freeski 2017 in LAAX – De documentaire’ geboren. Én, dit in combinatie met het feit dat het meteen ook de laatste keer was dat het NK daar georganiseerd zou gaan worden zorgt er nu voor dat jij je weer kan gaan wanen in die mooie week uit het Zwitserse dorp. Je weet wel, toen het zonnetje scheen, de Slopestyle course & Halfpipe er prachtig bij lagen en de atleten alle tricks uit de kast trokken om maar op het podium te belanden.

Al met al was het maken van een documentaire voor ons een extreem onbekend pad die we hebben bewandeld, maar hij heeft ons enorm veel moois opgeleverd en zeggen dat het een leerzaam project is, is een understatement. Het heeft een hoop energie gekost, maar we zijn er trots op en we hopen komende editie in Les Deux Alpes er weer bij te mogen zijn. Maar goed, dat is uiteraard nog even koffiedik kijken en voor nu zullen je niet langer ophouden, check dus snel onze documentaire en show ‘m aan iedereen die je ziet. Stuur ‘m rond op Facebook, verzin het en we zijn erg blij met je support. Daarnaast zijn we enorm benieuwd hoe jullie ‘m vinden dus laat je horen in de reacties!

Bij deze willen we overigens meteen even een shout out doen naar onze sponsors, want zonder hen konden we dit alles niet tot een succes brengen. Daarom hoofdsponsor Jaguar & Landrover dealer Knook Breda enorm bedankt voor het transport en uiteraard ook Salomon, Nederlandse Ski Vereniging, HEAD, Sinner, Red Bull, MK Skiservice, DJI, Hotel Restaurant De Korenbeurs en Protest voor het vertrouwen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws