Nieuws - 5 september 2017   19:14 Adidas komt met kots- en bierproof ‘Oktoberfest’ sneakers

Door:

Volle bak après-skiën hoor je eigenlijk te doen op je ski- of snowboardschoenen, maar voor deze sneakers maken wij een uitzondering. Adidas komt namelijk met speciale Oktoberfest schoenen die helemaal kots- en bierproof zijn! 

Wees eerlijk, hoe zien je sneakers er meestal uit na een avondje tot het gaatje gaan in je favoriete kroeg? En als dat een après-ski bar is dan zien ze er waarschijnlijk nóg een tandje viezer uit omdat je staat te hossen als een gek en er gemiddeld drie liter pils overheen gegoten krijgt! Adidas voelt je pijn en daarom hebben ze speciaal voor het aankomende Oktoberfest een stel sneakers gemaakt.

De sneakers gaan door het leven als ‘Prost’, oftewel de Duitse proost variant! Ze zijn uiteraard helemaal gestyled om te passen bij je epische Lederhosen en je geruite overhemd, maar dat is dus nog niet alles. Er is een speciale coating op de sneakers gespoten waardoor alle gore zooi van een gemiddeld avondje zuipen niet op de sneakers blijft plakken. Bier, kots, andere nasty zooi, het blijft niet zitten!

Adidas Prost

Ook aan de details is gedacht, zo is het achter stuk voorzien van traditionele Beierse borduursels en is de binnenkant van de sneaker voorzien van het welbekende ruitjespatroon. Oftewel, dé sneaker voor de echte après-ski liefhebber! Om het feestje helemaal compleet te maken: je krijgt er een originele Duitse bierpul bij. Niet zo’n mietjesapparaat waar maar een halve liter in past, nee gewoon full pull met een hele liter pils. Zoals het hoort!

Adidas Prost Adidas Prost

De Adidas Prost is te bestellen via de Duitse shop 43einhalb en kost €199,95. Niet heel goedkoop, maar voor een limited edition après-ski sneaker waar geen pils op blijft plakken is het natuurlijk geen geld! De dames hebben helaas pech, de kleinste maat waarin deze sneaker te koop is, is 41. Overigens moet je er wel heel erg snel bij zijn, binnen no-time zijn ze allemaal uitverkocht!

Bron:

Foto's: Adidas / 43einhalb

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws