Nieuws - 7 december 2017   16:30 Afrojack komt deze datums in januari naar Val Thorens!

Door:

Ben jij in de periode van januari in het beste skigebied ter wereld en heb je wel zin in een feestje? Haal dan maar heel snel je agenda tevoorschijn want niemand minder dan Afrojack gaat zijn tunes over, tussen en door de besneeuwde bergen van Val Thorens heen pompen! Benieuwd geworden welke datums hij bij de 360 Bar en in de Malaysia draait en hoe je er bij kunt zijn?

Vorig jaar deed hij het al eens en blijkbaar beviel dat allemaal meer dan prima want Afrojack komt komend seizoen gewoon weer naar het Franse dorp om het dak eraf te draaien. Nu is dat niet zo’n lastig verhaal bij de 360 bar, want tja… dat dak is er al jaren geleden vanaf gedraaid en er nooit meer opgezet, maar je snapt wat we bedoelen. Right?

Good, want dat feest bij de 360 Bar gaat er namelijk weer eentje worden waar je écht bij moet zijn aangezien het een ambiance is die je voor altijd in je herinnering zult gaan houden. Net zoals de Malaysia trouwens, want een ondergrondse club in een skigebied waarbij je aan de bovenkant enkel een hutje ziet? Daar moet je zijn geweest.

En niet alleen omdat je van de buitenkant denkt dat het een grote WC is, maar wel omdat bijvoorbeeld Afrojack er komt draaien. Nu willen jullie natuurlijk datums weten en die zullen we je meteen maar even vertellen en daarmee brengen we nog meer goed nieuws naar buiten. Afrojack komt namelijk niet één keer optreden in Val Thorens, hij draait gewoon vier keer! De nummer 8 van de wereld zal op de volgende datums draaien:

Woensdag 10 januari: 360 Bar
Donderdag 11 januari: Malaysia
Maandag 15 januari: Malaysia
Dinsdag 16 januari: 360 Bar

Feesten bij de 360 Bar starten om 14.00 uur en dit alles gaat door tot 18.00 uur, dus zorg dat je op tijd de de ski’s of snowboard uitdoet. Banjer je nou liever elke minuut van de dag door de sneeuw heen, dan is de avondsessie in de Malaysia wat voor jou. Vanaf 22.30 uur openen ze daar de deuren en deze feesten gaan door tot 04.00 uur in de ochtend.

Aangezien je waarschijnlijk maar één week in Val Thorens bent kan je kaarten kopen voor één enkel feest, of beide tickets in diezelfde week kopen. Een losse kaart voor de 360 Bar kost 15 euro, waar een losse kaart voor de Malaysia 20 euro kost. Exclusief fee uiteraard. Wil je nou in één week tijd twee keer feesten met Afrojack? Dan kan je een combi ticket kopen die 29.50 euro exclusief fee kost.

Voor tickets in de week van 10 en 11 januari klik je hierrrrr.

Voor tickets in de week van 15 en 16 januari klik je hierrrrr.

Zo, nu je weet hoe je aan de kaarten moet komen kunnen we je nog één tip geven en die luidt: wees er snel bij want Afrojack in de sneeuw? Die wil je meemaken. Daarnaast zullen namen als Ravitez, Valentine & Ambush van de partij zijn om zich ook te laten horen dus dat wordt één groot feest!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws