Nieuws - 24 februari 2018   17:20 Afrojack komt dit seizoen nog een keer naar Val Thorens!

Door:

We hoeven ‘m niet blijkbaar meer op te bellen met de vraag of hij het de afgelopen keren naar z’n zin heeft gehad in Val Thorens, want Afrojack komt gewoon nog eens naar het Franse dorp om z’n tunes door de speakers te beuken!

De vorige keer was namelijk in januari, toen hij maar liefst vier keer op kwam treden, en nu wordt alles nog maar eens dunnetjes over gedaan. Dit gebeurt op woensdag 7 en donderdag 8 maart, dus heb je ‘m de vorige keer gemist en zou je Afrojack wel graag nog eens meemaken? Dan is dit je kans en als we je een tip mogen geven, we zouden ‘m maar aangrijpen.

Afrojack

Enige kanttekening is natuurlijk wel dat je in eh… Val Thorens moet zijn om ‘m te zien, maar bekijk het van deze kant: wanneer je het nog niet van plan was, dan kan je er nu gewoon een wintersportvakantie aan toe voegen!

Gewoon er even tussenuit met vrienden voor een paar dagen, je weet dat je het wel wilt! Anders zouden wij het wel weten hoor, want een feest van formaat gaat het zeker worden, maar wij moeten ‘m even helaas aan ons voorbij laten gaan.

Tja, iets met andere evenementen enzovoort, maar echt: anders waren we gegaan! Naja, hoe dan ook, Afrojack komt dus het Franse dorp nog maar eens aandoen met z’n tunes en kaarten kosten voor een losse avond in Malaysia of het feest bij de 360 bar 17.50 euro. Wil je beide datums je kop eraf schroeven genieten van het feest met Afrojack dan kost een combi kaart 29.50 euro. Kaarten kan je hierrrr kopen, ben jij er bij?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws