Nieuws - 21 december 2018   19:22 Afrojack komt dit seizoen vaker naar Val Thorens

Door:

Hij stond al gepland voor 9 januari 2019, maar nu komt Afrojack ook op deze datums bij de 360 Bar in Val Thorens langs!

En daarmee krijgt de show van 9 januari al een vervolg terwijl deze nog niet eens gehouden is. Op de vraag of ook maar iemand dat een enkele ster boeit? Nee, waarschijnlijk niet, want het is gewoon geniaal dat Afrojack naar de sneeuw komt en dan het liefste zo vaak mogelijk!

De datum van dit feest is woensdag 16 januari 2019 en vanaf een uurtje of 2 in de middag worden de draaitafels aangeslingerd.

Afrojack

“From 14:00 hrs till 18:30 hrs Afrojack will be inside the place again at 360 Bar Val Thorens to tear these mountains apart like only he can do. Expect a huge stage, the best sound system, crowd pleasing special effects and many, many more madness… Other performances next to the Dutch superstar will be Chazner and Chico Rose.” Valt er te lezen op de eventpagina op Facebook. De 360 Bar zal naar alle waarschijnlijkheid weer compleet vol staan met enthousiastelingen dus het is wel aan te raden om je kaartje zo spoedig mogelijk te confisqueren.

Kosten voor dit event zijn net zoals de vorige, namelijk 20 euro exclusief fee voor de early bird. Wanneer die er doorheen zijn kost het je 25 euro exclusief fee om op het terrein van de 360 bar uit je stekker te gaan. Meer informatie over het event? Klik dan hierrrr. Tickets kopen? klik dan hierrrr.

Dinsdag 22 januari 2019

Afrojack

Nóg een show? Yes man, ook op 22 januari 2019 geeft Afrojack een show weg bij de 360 bar en ook deze show gaat via hetzelfde format als de andere. Check dus hierrrr voor meer informatie over het event en hierrrr als je tickets wil kopen!

Bron:

Fotocredits: Henk van der Giesen / Footclub Events

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws