Nieuws - 8 december 2018   16:18 Afrojack komt naar de 360 Bar in Val Thorens en wel op deze datum!

Door:

Dus ga je dit seizoen naar Val Thorens? Dan moet je zeker even checken of Afrojack in je periode ook bij de 360 Bar is!

Om er later, als je in Val Thorens bent, naar toe te gaan natuurlijk. Want Afrojack in de sneeuw… Dat is nog eens après-skiën als een malle, zullen we maar even even zachtjes zeggen. De afgelopen jaren heeft hij het Franse skidorp ook al aangedaan en twee jaar geleden kwamen er naast z’n feesten ook nog een aantal vlogs uitrollen, dus we zijn erg benieuwd naar z’n acties van dit seizoen.

Afrojack

Want het is dus gewoon bevestigd dat hij naar de 360 Bar gaat komen en jij kunt erbij zijn! Als je trouwens onder een enorme steen hebt gelegen en nu niet weet wat de 360 bar is dan moet je vanaf nu twee dingen gaan doen. Dat is 1) je kapot gaan schamen en 2) naar dit feest gaan want de 360 Bar is gewoon een wintersport bucketlist dingetje en al helemaal tijdens de Dutchweek. Dan komen er dagelijks artiesten van formaat langs om het après-skiën nog vetter te maken dan dat het eigenlijk al is.

Anyway, genoeg over stenen en dergelijke gepraat, tijd om de sneeuw van het dak te rossen met de tunes die Afrojack het dal instuurt! Dit alles zal op 9 januari 2019 namelijk het geval zijn en Nick Leonardus van de Wall, zoals Afrojack eigenlijk heet, zal er vast en zeker zin in hebben. “Hueeeh, heb je ‘m gesproken dan?!” Nee, dat hebben we niet, maar als je al een aantal jaar achter elkaar terugkomt dan kan het gewoon niet anders dan dat je het naar je zin hebt. Right?

Kaartjes voor dit evenement kosten 20 euro en zijn hierrrr te verkrijgen. Wil je in de VIP-area genieten van Afrojack bij de 360 Bar? Dat kan, kost je alleen wel bijna 50 euro. Meer informatie hierrrr. Wie is er bij in Val Thorens?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws