Nieuws - 13 januari 2021   20:14 Aimee Fuller kondigt einde van snowboardcarriere aan

Door:

Het komt eerlijk gezegd niet uit de lucht vallen, maar het kan maar duidelijk zijn: de Britse snowboardster Aimee Fuller gaan we vanaf vandaag dus officieel niet meer in een wedstrijdbib zien.

We zullen de ‘het komt eerlijk gezegd niet uit de lucht vallen’ even toelichten. Want we hadden namelijk al wel verwacht dat deze dag er voor Aimee Fuller aan zat te komen, maar wanneer dit ging worden was alleen nog niet bekend. Vanaf het moment dat ze naar de Olympische Spelen is geweest in 2018, waar ze 25e bij de Big Air werd en 17e eindigde bij Slopestyle, is er namelijk geen podium meer waar we haar terug hebben gezien.

Nu we er zo even over na zitten te denken bedachten we ons dat ze ook geen wedstrijden meer heeft gereden. Komt wellicht ook omdat ze een eigen koffiemerk heeft opgezet en dat zal ook tijd kosten. Het had verder gekund dat ze bezig was met meerdere grote projecten, maar het feit dat we zo één, twee, drie niets op het internet kunnen vinden wat er dan zou moeten hebben gespeeld zegt eigenlijk al genoeg.

Wat ook niet helemaal meehielp voor Fuller’s plek in het TeamGB was dat Katie Ormerod erg lekker bezig is. Die weet al langere tijd de schoenen van Aimee Fuller meer dan prima te vullen en daardoor de Britse eer hoog te houden. Hoe dan ook: Feit blijft dat de carrière van Aimee Fuller een andere wending gaat nemen en wel vanaf vandaag.

Fuller gaat zich in de komende periode wat meer focussen op het presenteren en het commentaar geven op wedstrijden. In 2019 stond Aimee Fuller bijvoorbeeld voor de camera voor Red Bull Wings for Life World Run en zal ze komende LAAX OPEN 2021 eveneens te horen zijn. Als die doorgaat natuurlijk.

Fotocredit: Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws