Nieuws - 11 juni 2019   18:38 Air + Style voegt freeski toe aan Beijing editie

Door:

Breaking news! De organisatie van Air + Style heeft bekend gemaakt dat ze verder gaan dan alleen het snowboarden. Say hello to freeskiing! 

Jawel, eindelijk is het zo ver! Het grote Big Air spektakel van Air + Style krijgt er dit jaar een grote toevoeging bij, een paar uur geleden hebben ze het nieuws bekend gemaakt! Freeskiing is een officieel onderdeel van de editie die in het Chinese Beijing verreden gaat worden.

Het is niet helemaal de eerste keer dat skiën onderdeel is van Air + Style, maar het is wel de eerste keer dat dit onderdeel ook in Beijing verreden gaat worden. Hoe de planning er precies uit gaat zien en welke atleten er gaan komen weten we allemaal nog niet, maar daar zal binnenkort meer over bekend gemaakt worden!

November

Air + Style Beijing 2019 staat op de planning voor 23 en 24 november 2019, waarbij alles verreden gaat worden in het welbekende stadion van de Olympische Zomerspelen. De Snowboard Finals staan alvast gepland voor zaterdagavond, maar of de skiërs op dezelfde avond mogen gaan strijden is nog niet bekend.

Het nieuws is nog zo vers dat de website van Air + Style alleen nog de snowboard variant weergeeft, maar het nieuws dat freeskiing een officieel onderdeel is, is absoluut echt!

Een mooie ontwikkeling is het dus zeker en we zijn heel benieuwd naar de atletenlijst die straks aan de start mogen verschijnen, zodra we meer weten dan zullen we het direct naar buiten brengen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws