Nieuws - 13 oktober 2016   16:48 All-In tickets voor Dutchweek Festival 2017 zijn nu beschikbaar!

Door:

Het wintersportseizoen moet nog beginnen maar nu is het al tijd om de afsluiting te regelen! Trommel je vrienden op, pak je agenda erbij en pak je spaarport er maar vast bij want de All-In tickets voor Dutchweek 2017 zijn vanaf nu beschikbaar! 

Dutchweek 2016 zit bij ons nog heel vers in ons geheugen en als we er aan terug denken dan krijgen we meteen heimwee, want wat was het een heerlijke week. Veel verse sneeuw, veel zon, gezelligheid en dikke feestjes in Val Thorens, zó sluit je het seizoen in stijl af! Dit jaar gaat dit grandioze afsluitingsfeest natuurlijk gewoon weer plaats vinden en er is eigenlijk geen excuus meer om er niet bij te zijn. Dutchweek Festival is vandaag begonnen met het aanbieden van de All-In tickets waarmee werkelijk alles voor je geregeld is voor een mooie prijs.

Dutchweek Festival

En die mooie prijs is natuurlijk niet helemaal onbelangrijk aangezien je tijdens de Dutchweek ook nog wel een beetje wilt genieten met een pilsje hier en daar, toch? Als je gelijk een nier moet verkopen om alleen al in het dorp te verblijven wordt je ook niet echt blij natuurlijk. Met de All-In tickets van Dutchweek Festival krijg je alles wat je nodig hebt in één pakket, compleet met vervoer, verblijf en toegangstickets. Zo kan jij tenminste nog wat geld overhouden om een keer een rondje te geven terwijl je in de sneeuw staat te shinen!

Dutchweek Festival

Maar goed, wanneer gaat dit hele feest eigenlijk plaats vinden? Tussen 22 en 28 april 2017 wordt heel Val Thorens een week lang een extra stukje Nederland en dat betekent ook dat een geweldige Dutchweek traditie terug keert. KONINGSDAG! Jawel, voor het eerst sinds een paar jaar tijd wordt het grootste oranjefeest weer gevierd in Val Thorens en dat is iets wat je écht niet mag missen. Pistes vol met oranje en nóg grotere feesten door heel het dorp heen. Daar wil je toch bij zijn?

Dutchweek Festival

All-In pakket

Als je het All-In pakket boekt via Dutchweek Festival dan ben je er dus van verzekerd dat je gelijk alles geregeld hebt aangezien de volgende dingen erbij zitten:

  • Vervoer naar Val Thorens
  • 7 overnachtingen
  • 6-daagse liftpas in Val Thorens
  • Gratis 7e dag op je liftpas naar keuze (eerste of laatste zaterdag)
  • Passe partout met toegang tot alle feesten van Dutchweek Festival bij de 360 Bar
  • Passe partout met toegang tot drie Malaysia Clubnights op zondag, dinsdag en donderdag
  • Toegang tot de Secret Sessions, een private party op een geheime locatie
  • Korting vouchers voor in het dorp
  • Een goodiebag

Bij het boeken heb je vervolgens de keuze tussen vijf verschillende accomodaties. Val Thorens Immobilier, Résidence Altineige, Balcons Val Thorens, Hotel le Val Thorens en Hotel des 3 Vallées. Bij al deze accomodaties zijn allerlei verschillende kamers beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid mensen en hoeveel luxe je wilt. Je kan vervolgens direct het vervoer erbij boeken door voor een busreis te kiezen, maar je kan ook met het vliegtuig naar Dutchweek 2017 gaan.

Om het helemaal compleet te maken kan je bij het boeken ook direct je materiaal huren en zelfs je diner kan je van te voren alvast boeken zodat je écht helemaal klaar bent. Als je verder nog bijzondere eisen hebt dan kan je zelfs een offerte krijgen voor een reis die helemaal op maat gemaakt is, compleet met de rest van het All-In pakket. Boeken kan via deze pagina.

Dutchweek Festival

Het programma van Dutchweek Festival 2017 houden we je nog even tegoed, daarvoor is het nu natuurlijk nog net even iets te vroeg. Tijdens de wintermaanden zal er steeds meer informatie naar buiten komen over deze awesome week maar we kunnen je nu alvast zeggen dat je met een gerust hart kan gaan boeken. Het gaat sowieso een epische week worden waar iedere wintersportliefhebber een keer bij moet zijn geweest! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan onze ervaringen in het reisverslag van Dutchweek 2016, check hierrr de foto’s die we hebben gemaakt en begin maar vast met kwijlen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws