Nieuws - 28 november 2017   11:41 Amerikaans bedrijf komt met ‘skigebied stropdassen’

Door:

Deze is speciaal voor de ski-bum die na jaren van leven in een of ander aftands appartement in de bergen naar een serieuze baan gaat. Een Amerikaans bedrijf brengt namelijk stropdassen met Amerikaanse skigebieden op de markt! 

Dat wonen in een piepklein appartement en iedere minuut dat er verse sneeuw valt naar buiten jagen is leuk, maar helaas komt er heel waarschijnlijk een moment dat je toch voor een grote mensen baan moet kiezen. En ja, dan moet je er ook wel een beetje classy bij lopen, toch?

Dat moment dat je je baggy sweaters en t-shirts inruilt voor een overhemd met stropdas is de dag dat er een stukje van je sterft, maar dat betekent niet dat je je leven helemaal om moet gooien. Je bent dan misschien wat serieuzer geworden en je hebt een échte baan gevonden, des te meer reden om je bergleven nog even nieuw leven in te blazen, toch?

Als je er dan toch als een zakenpikkie bij moet lopen dan heeft dit Amerikaanse bedrijf in ieder geval dé oplossing gevonden door hoogtekaarten van Amerikaanse skigebieden in de stropdassen te verwerken. Je kan ze in meerdere kleuren kopen en uiteraard zijn er ook meerdere skigebieden om uit te kiezen! Voorlopig blijft de keuze hangen op Amerikaanse gebieden, maar met een beetje mazzel gaan ze na een tijdje ook richting Europa. Hoe vet zou het zijn om met een hoogtekaart van jouw favoriete skigebied rond te lopen als je de zoveelste saaie kantoordag voor de boeg hebt?

Topo Ties

Op dit moment heb je in ieder geval alvast de keus uit 20 kleuren ‘Topo Ties’ en maar liefst 60 verschillende skigebieden. Als ze er nu al zoveel maken, dan zouden die Europese gebieden toch niet zo’n issue moeten zijn?  Één stropdas kost nu in de sale 35 dollar zonder verzendkosten, maar normaal gesproken kost zo’n kreng gewoon dik 50 dollar. Een aardige zak geld dus, maar als serieuze kantoor dude kan je dat natuurlijk zonder problemen aan. Leg je alvast een voorraad aan?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws