Nieuws - 9 maart 2018   19:57 Analyse: Wie wint er Red Bull Crashed Ice 2018 bij welk resultaat?

Door:

Red Bull Crashed Ice is gearriveerd bij de laatste stop van het seizoen en er kunnen er maar liefst 3 met de beker naar huis. Maar wanneer is welke atleet kampioen? Wij hebben de analyse voor je!

In de nacht van zaterdag op zondag barst het spektakel in Edmonton, Canada los en zeggen dat we er naar uitkijken is een understatement. Met deze week die al vol zit met evenementen zoals Burton US Open en de Freeride World Tour, mocht eigenlijk Red Bull Crashed Ice ook niet ontbreken en gelukkig is dat nog het geval ook.

Plus! Het is dé finale van het seizoen en nu is de wedstrijd niet eigenlijk al verreden, er kunnen maar liefst drie atleten nog kampioen worden. Scott Croxall, Marco Dallago en regerend wereld kampioen Cameron Naasz kunnen stuk voor stuk nog een gooi doen naar de overwinning, maar wanneer wint welke atleet? De finales behalen is namelijk altijd al een must geweest, maar kan je genoeg nemen met een 7e plaats als het even tegen zit omdat de rest het ook af laat weten? Daarnaast tellen enkel de beste drie Red Bull Crashed Ice resultaten, net zoals de drie beste Riders Cup resultaten.

Ja, dat wordt dus rekenen geblazen wanneer je alles uit zou willen zoeken, maar gelukkig heeft Red Bull het al even voor ons op een rijtje gezet. Dus, lees je even mee?

Scott Croxall wint als:

– Hij eerste wordt
– Hij tweede wordt voor Cameron Naasz
– Hij derde wordt voor Cameron Naasz en Marco Dallago wint niet
– Hij vierde of lager wordt, Cameron Naasz geen top podium behaald en Marco Dallago niet wint

Cameron Naasz wint als:

– Hij eerste wordt
– Hij tweede wordt voor Scott Croxall
– Hij derde wordt voor Croxall en Marco Dallago wint niet

Marco Dallago wint als:

– Hij eerste wordt en Cameron Naasz en Scott Croxall derde of lager eindigen

Nu is het overigens niet alleen bij de heren spannend te noemen, ook bij de vrouwen kan het nog alle kanten op!

Amanda Trunzo wint als:

– Ze in de top acht eindigt
– Jacqueline Legere niet wint

Jacqueline Legere wint als:

– Ze wint en Amanda Trunzo tiende of lager eindigt
– Zij wint en Amanda Trunzo negende eindigt waardoor er shoot outs scenario’s komen

Al met al is het dus noodzaak om die welbegeerde finale te behalen, maar of dat allemaal gaat lukken is natuurlijk nog maar even de vraag. Wat we wel weten is dat Red Bull alles uitzendt en wij verzorgen uiteraard de livestream weer als dat lukt. Tune dus in ergens diep in de nacht (3 uur GMT) en mis niets!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws