Freestyle. Nieuws - 29 maart 2021   20:05 Andri Ragettli heeft een nieuwe hoofdsponsor en je raadt nooit welke het is

Door:

Die Andri Ragettli heeft goede zaken gedaan en dikke tip van onze kant: het is geen Red Bull waar hij mee getekend heeft!

Ondergetekende snapt ook wel dat hij nog wel eens sarcastisch uit de hoek kan komen, maar bij deze wordt nog maar eens extra bevestigd dat dat dit keer niet het geval is. Andri Ragettli heeft namelijk echt een hoofdsponsor gevonden en je raadt serieus niet wie het is geworden. 

Of je moest het al weten voordat je hierop klikte, maar dan telt het niet. 

En eerlijk is eerlijk: wij gingen ook voor gaas hoor. Wij dachten ook: “wtf, Ragettli een nieuwe hoofdsponsor? Dat moet wel Red Bull zijn!” Maar tegelijkertijd wisten we ook dat Andri Ragettli daar helemaal niet door merken als Red Bull gesponsord wil worden. Want daar heeft hij het al wel vaker over in z’n vlogs. Maar goed, dat is wel een sponsor van formaat.

Later bleek dat het ging om een sponsor voor op z’n hoofd, wat de boel toch wel aardig omdraaide. Want hoeveel is het hoofd van Ragettli nou eigenlijk echt waard? Tja, toch wel een aardig beetje als je weet wanneer hij op internationale televisie komt met z’n hoofd. En daarna op het podium natuurlijk. Als het goed is. Maar nu je dus weet dat het om een sponsor voor z’n hoofd gaat, heb je dan al een idee? Nee, natuurlijk niet, want het is écht een bijzondere. Okay, we gaan het trouwens gewoon maar tegen je zeggen want raden heeft echt geen nut. Het is namelijk GF. 

Ja. 

Eh.

Ja.

Dat, dus.

En nu moeten wij zeker gaan uitleggen wat GF is en waar het voor staat? Pffff… Naja vooruit. Het is een bedrijf uit Zwitserland die voor zuiver water zorgt. In a way. Ze verzorgen de leidingen. Meer informatie hierover uiteraard in de vlog van hieronder! Doorklikken naar minuut 5 en 50 seconden als de rest je geen ster boeit en je gewoon wilt weten wat GF nou eigenlijk inhoudt. Overigens is dit nieuws iets wat voor de Wereld Kampioenschappen in Aspen geplaatst werd, dus je weet nu ook dat Andri Ragettli ‘m heeft gewonnen.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle