Nieuws - 16 mei 2018   19:08 Apple topman zet huis te koop met privé stoeltjeslift

Door:

Damn, topman bij Apple zijn levert je best wel wat op. Eddy Cue, Senior Vice President bij Apple, heeft namelijk een van z’n stulpjes te koop gezet. Privé skilift anyone? 

Tussen het lanceren van tig producten door heeft Eddy Cue blijkbaar ook nog wel tijd om af en toe een beetje in de sneeuw te zitten. Of nou ja, misschien niet helemaal, want Cue zet z’n huis in Californië te koop. En dat huis heeft toegang tot een privé skilift die je weer naar het skigebied Northstar weet te brengen!

Dat stulpje daar in Californië is onderdeel van een groter ontwikkelproject genaamd Martis Camp en het huis is aardig groot te noemen. Met 734 vierkante meter, vijf slaapkamers en zes badkamers heb je in ieder geval plek zat voor jezelf en je vrienden.

Als Vice President van Apple heb je misschien zelf niet zo heel veel te doen met het ontwerp, maar een oogje voor design heeft hij wel gehad. De achterkant is is voorzien van een flinke hoeveelheid glas en aan de binnenkant is het huis ook aardig fancy te noemen.

Californië Californië

En het kostenplaatje? Die is aardig fors te noemen. Je moet namelijk even 11,9 miljoen dollar aftikken om hier te mogen wonen! Oftewel, bijna 10 miljoen euro. Maar goed, dan heb je ook wel wat! Het huis staat in het dorp Truckee en zoals gezegd heb je dus toegang tot een privé stoeltjeslift. Hebben we al gezegd dat je ook nog een hot tub hebt?

Als je geen fan bent van wintersport (waarom lees je dit dan eigenlijk) heb je ook nog eens toegang tot een golfterrein naast je huis. Mocht je geen zin hebben in die privélift! Als je wel wilt wintersporten dan kan je dus met die privélift naar een honderdtal skipistes verdeeld over 19 skiliften. Dit zijn wel Amerikaanse pistes, dus ieder klein pad wordt meegeteld als een skipiste. Dat honderdtal is dus wel een beetje met een korrel zout te nemen.

Californië
Californië

Anyway, geïnteresseerd? Dan kan je op deze website terecht. Bieden is uiteraard mogelijk, maar het gaat je dus sowieso een flinke hoeveelheid centen kosten!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

20 januari 2019

Zondag WTF #313

Klaar voor de snowpocalyps in Nederland met de verwachte 5 centimeter aan pure sneeuwterreur? Voordat het zo ver is, hebben we nog wat WTF voer voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was vorige week vrijdag weer eens tijd om zelf de ski’s in de car te flikkeren en te linkerbanen, Obertauern was de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren! Lees Meer…

Meer Nieuws