Nieuws - 15 februari 2020   9:14 Après-Ski in St. Anton: Nederlander slaat Noor het ziekenhuis in

Door:

En weer een gevalletje geweld in de après-ski waar een Nederlander bij betrokken is. Deze keer ging het mis in St. Anton! 

Een paar avonden terug ging het in een ‘niet nader te noemen uitgaansgelegenheid’ in St. Anton weer goed fout. Liters bier en haantjesgedrag gaan nog altijd voor geen ene meter samen! Een Nederlander was erbij betrokken en die hebben ze nu op weten te pakken.

Maandagavond gebeurde het, toen sloeg een 32-jarige Nederlander een 40-jarige Noor het ziekenhuis in. De man was zwaargewond, dus reken maar dat het er aardig op los ging.

Bij de ingang van een horeca gelegenheid, de media wil zoals gebruikelijk niet aangeven welke, viel de Nederlander de Noorse bezoeker aan bij de ingang. Hij sloeg ‘m met zijn volle vuist keihard in zijn gezicht, waardoor de man achterover sloeg en met zijn hoofd tegen de deur klapte en vervolgens op de grond viel.

De Nederlander is vervolgens snel gevlucht door in een taxi te stappen, maar de volgende dag kon de politie ‘m snel in rekenen. Getuigen hebben aangegeven welk taxibedrijf het was en die hebben de politie geholpen met het onderzoek, waardoor ze de dader snel te pakken hadden. De man is gearresteerd en kan een aardige straf verwachten.

Bij de Noor waren de verwondingen zo heftig dat de man naar het ziekenhuis in Zams gebracht moest worden, waar ze al vrij snel tot de conclusie kwamen dat de verwondingen nóg heftiger waren. De man moest overgeplaatst worden naar Innsbruck om zich te laten helpen aan zijn verwondingen.

Inmiddels zou het slachtoffer het wel weer redelijk goed maken. Het is al het zoveelste geweldsincident in korte tijd waar Nederlanders bij betrokken zijn.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws