Nieuws - 30 januari 2019   8:49 Après-ski ruzie in Ischgl: Man neergeslagen met bierpul

Door:

Ben je wel eens zo bezopen geweest dat je met een bierpul begon te slaan? Nee? Mooi, maar iemand in Ischgl blijkbaar wel. Het ging namelijk aardig mis tijdens de après-ski! 

In het Oostenrijkse dorp liep het op zondagavond blijkbaar verkeerd af, toen twee vakantiegangers het tijdens de après-ski met elkaar aan de stok kregen. Een 26-jarige Duitser werd in de bar per ongeluk aangetikt door een 26-jarige Deen, maar dat viel niet zo lekker.

De twee kregen blijkbaar woorden met elkaar en ja, als er een lading bier in je mik zit dan zijn er mensen die dan niet meer zo lekker praten en ook nadenken is blijkbaar een stukje lastiger. De 26-jarige Duitser dacht vervolgens namelijk dat het een briljant idee was om z’n pul met bier in de strijd te gooien.

Verwondingen

Het gevolg was een harde klap in het gezicht van de 26-jarige Deense wintersporter met deze volle bierpul. De Deen liep hierdoor een gebroken neus op, net als diepe snijwonden in zijn gezicht. De Duitser probeerde na de klap snel te vluchten uit de bar, maar omstanders zijn snel achter hem aan gerend om te zorgen dat hij niet kon ontsnappen.

De politie was snel ter plekke en die hebben de Duitser opgepakt en meegenomen. Nog eens twee feestgangers liepen lichte snijwonden op door de glassplinters die na de klap met de bierpul door de bar heen vlogen. Waarschijnlijk kan de Duitser een flinke aanklacht tegen zich verwachten, aangezien de Oostenrijkers niet bepaald gediend zijn van geweld tijdens het uitgaan!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws